Login/Registracija

DA LI ĆE ISPUNITI OBEĆANJE? Mudronja IZAZVALA Žiku, Draganu i Mareta: „ČEKAM IH“ (VIDEO)

Kažu da je u zdravom telu, zdrav duh, a mi bismo dodali i vitka linija u bilo kom životnom dobu, za šta je dokaz i ovogodišnja učesnica Jelena Mudronja koja je tokom takmičenja dobijala pregršt komplimenata na račun izgleda.


Pohvale nisu izostale ni od glavne postave emisije Žike, Dragane i Mareta koji su joj svojevremeno obećali da će zajedno sa njom vežbati ovog leta.


Kako je leto odavno počelo, pevačica je odlučila da ih javno podseti na davno obećanje i izazove da joj se uskoro pridruže u vežbanju i vrate se u novu sezonu u top formi.


Ona je na svom Instagramu objavila video sa plaže, gde je pokazala set vežbi koje svako može da uradi, bilo u teretani, ili na odmoru.

– Čekajući Žiku, Draganu i Mareta da mi se pridruže, kao što su obećali, da treniramo na plaži- napisala je u opisu ove objave.

……


Podsećamo, pored brojnih pozitivnih komentara, Jelena se susrela i sa onim negativnim o čemu je svojeveremno i govorila za naš portal.

– Jedini negativan komentar dobijam za usta za koje sam se ze*nula i sad me je strah da operišem. Stavila sam silikon onaj od pre 20 godina što se stavljao i svesna sam da sam malo preterala – ističe Jelena koja je objasnila kako je sada strah da isti izvadi, ali ihejterima poručila da ko neće da je gleda ne mora, može i samo da je sluša.


Foto: Z. K. Munja / Instagram,
Autor: S. Čumić