Čenga peva Miroslava Ilića: Ovo niko nikad nije čuo, ceo studio u šoku (VIDEO)

af99b426b7ec49285166d541b24af146514fcafa

Proslavljeni roker i pobednik prethodne sezone „Nikad nije kasno“, Amer Čengić Čenga osvojio je publiku svojim glasom, stilom i ponašanjem na sceni za koju je rođen.

Svojom autentičnom rokerskom pojavom koja parira slavnim zvezdama, Čenga je nakon takmičenja nastavio svoju karijeru o kojoj je dugo maštao, a nedavno je objavio svoju prvu pesmu „Mora biti da je ovo ljubav“ koju je publika na prvo slušanje zavolela.

I dok se neke njegove kolege sa javne scene pronalaze u više žanrova, njegov muzički put je jasan i ne planira sa njega da skreće, međutim u jednoj Grandovoj emisiji zapao mu je neočekivani muzički izazov koji je pomalo zbunjeno morao da ispuni.

cenga lea kis

Naime, u okviru emisije „Popodne sa Leom Kiš“, gosti igraju igru karaoke kada nasumično biraju broj i moraju da otpevaju pesmu koja počne, a upravo Čengi je zapala pesma „Luckasta si ti“ od Miroslava Ilića.

Ja ne znam, moraš mi pomoći– zbunjeno je tražio pomoć od kolege Marka Bulata.

hdue

Iako ova pesma nije njegov fah, moramo priznati da se odlično snašao zbog čega je usledio apaluz u studiju, a kako je to zvučalo pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić