ŽIVOT GA NIJE MAZIO: „Nakon razvoda nisam imao kome da ostavim dete“ (VIDEO)

Samohrani otac iz Obrenovca, Rade Čitlučanin se prošle subote predstavio publici u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Iako je prvi put nastupio pred televizijskim kamerama, Rade je svojom interpretacijom ostavio sve bez teksta, a i sam je kako kaže prezadovoljan nastupom.

-Pojaviti se u ovakvoj emisiji koja je gledana u celom svetu, mislim da nema dalje. Mogu da kažem da sam posle 16 godina pauze zadovoljan svojim nastupom – počeo je on.

Rade je imao veliku želju da se pojavi na velikoj Grandovoj sceni kako bi ostavio jednu uspomenu svojim potomcima.

-Želja mi je bila da ovaj momenat nekako obeležim, da sutra moje dete i njegovo dete, ali i cela familija budu ponosni. Na kraju krajeva, da i ja budem ponosan na ono što sam nekada radio – dodaje veteran.

IMG 0912

Takmičar je imao dosta ponuda od kolega da krene sa nastupima, ali je sve to odbio iz porodičnih razloga, a sada nam otkriva šta ga je to omelo da napravi veliku muzičku karijeru.

-Zvali su me muzičari da krenemo da sviramo, ali sam ja to odbio. U to vreme, tačnije 2012 godine mi je bila majka bolesna, umrla je dva meseca pre mog razvoda. Onda nisam imao kome da ostavim dete, on je ostao kod mene i ja više nisam imao izbora. Otac je star, i on je slabog zdravlja, nisam mogao da uklopim sve to. Meni je bio najvažniji sin, tako da sam se posvetio porodici – priznaje Rade.

IMG 0947

Veteran priznaje da je učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ kruna njegove dosadašnje karijere i da je ostvario svoj najveći san.

-Svi kažu, hajde da dođemo da se pojavimo u emisiji i ja sam mislilo da je to tako, ali nije dovoljno samo jednom. Ovo je moja kruna svega što sam radio do sada.

Sin mu je najveća porška, a tatu je i na snimanju bodrio svim srcem. Takmičar priznaje da često posluša sina i da rado prihvata njegove savete.

RADE CITLUCANIN 45 GOD. OBRENOVAC 22

-Jeste on mali, ali je izuzetno oštrouman. Kada nešto razgovaramo, verujte mi da sednem i razmislim šta mi priča, i često kažem sine u pravu si – priča veteran i otkriva za šta u životu nikad nije kasno.

-Nije kasno za dete. Ako čovek želi i voli porodicu može sve, nije važno da li ima 60 godina ili više. Nema toga što može da nadoknadi porodicu, čak ni karijera.

Video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Mjunja/Elena,
Autor: A. Milinković