Login/Registracija

Dva opasna šarmera se bore za MESTO U NAREDNOM KRUGU, A VI ODLUČUJETE koga ćemo gledati

IMG 2237 1

U još jednoj sjajnoj epizodi „Nikad Nije Kasno“, veterani su dali sve od sebe da zablistaju na velikoj sceni i približe se još jedan korak ka ostvarenju svojih snova. Iako je žiri imao težak zadatak, teška srca su doneli odluku ko direktno prolazi u naredni krug, dok su se Omer Polić i Rade Čitlučanin našli na ovonedeljnom Fejsbuk glasanju.

ipiccy image 22

Omer se od rane mladosti bavi muzikom, već je sa 16. godina imao prvi nastup u kafani, a kako je priznao otac mu je dugo branio da se bavi pevanjem i zato je u ovoj sezoni doneo odluku da je pravo vreme da se oproba na velikoj Grandovoj sceni.

I u drugom krugu nastavio je u svom poznatom narodnjačkom fazonu, pa je za ovu emisiju odabrao čuveni hit Šabana Šaulića „S namerom dođoh u veliki grad“, inetrpretacijom je sve u studiju podigao na noge, a posebno je raznežio žiri koji je imao sve pohvale na račun negovog pevanja, ali i fizičkog izgleda.

ipiccy image 1 4

Možda i najbolji primer da nikada u životu nije kasno za ostvarenje snova je život Radeta Čitlučanina koji je zbog životnih okolnosti i razvoda izabrao porodicu umesto muzike. Uprkos svemu, Rade je zadržao osmeh na licu i nikada odlučniji stao na Grandovu scenu sa ciljem da pesmom i šarmom osvoji sve, u čemu je i uspeo.

I u ovom krugu usledio je fantastičan nastup, ali i takmičarov performans s obzirom da se potrudio da uz numeru „Moj živote drug mi nisi bio“ zabavi ceo studio.

Uprkos neverovatnim rekacijama publike i pohvalama žirija, ova dva takmičara se nisu direktno plasirala u naredni krug već borbu vode na onlajn glasanju, a za svog favorita glasajte OVDE.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić