Login/Registracija

Boban Canevski napravio atmosferu za pamćenje u Kumanovu i stavio tačku na spekulacije o promeni zanimanja (VIDEO)

Iako se tokom prošle godine pojavila informacija da će jedan od pobednika u emisiji „Nikad Nije Kasno“, Boban Canevski da ostavi mikrofon i posveti se sasvim drugom zanimanju, pevač je nastavio da radi punom parom, a deluje da je onaj jedan od onih koga posao pokreće. Sada je objavio i snimak kako peva popularni hit Željka Joksimovića „Lane moje“ u sjajnoj atmosferi u Kumanovu, pa se čini da mu je ta pauza u muzičkoj karijeri bila samo kratkotrajna.

Bobanovi nastupi uvek su puni do poslednjeg mesta, što možemo videti i snimcima koje redovno objavljuje na svom Instagramu, a novi singl pod nazivom „Udri brigu na veselje“, pravo je osveženje ovog proleća. Kao što sam naziv numere kaže pesma je vesela kakva se od njega i očekivala.

Kada je reč o Bobanovom drugom zanimanju, radilo se zapravo samo o njegovim pripremama za nastup i održavanju forme u teretani, o čemu je pevač govorio za Grand ranije.

– Trudim se da održim dobru kondiciju, mislim da je u ovom poslu važno i da održavaš dobar glas, ali i stas. Ne možemo da se lažemo i da kažemo da fizički izgled pevača nije bitan, zato se trudim da izgledam dobro i u ovim godinama. Za sad mi najteže padaju vežbe za stomačne mišiće, kao i kardio vežbe, tu mi treba baš velika upornost (smeh)- požalio se Canevski ranije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić