Login/Registracija

Reper poklonio auto bivšoj učesnici „Nikad nije kasno“: Na parkingu je dočekalo iznenađenje veka, od šoka jedva obuzdala emocije: „Šta je ovo?“ (VIDEO)

Proslavljena učesnica šoua „Nikad nije kasno“, Slađana Lacku Spirovski ponosna je majka repera Lacku koji je poslednjih godina postao ekstremno popularan posebno među mlađim generacijama koji slušaju tu vrstu muzike, pa možemo zaključiti da mama i sin zajedno mogu da zabave široke narodne mase svih generacija i muzičkih ukusa.

Iako je mladi reper izizetno uspešan u svojoj branši nije se odvojio od porodice koja mu je na prvommestu zbog čega je odlučio da iznenadi mamu nesvakidašnjim poklonom kome se nije nadala.

sladjana lacku

Naime, on je pokupio Slađanu koju je odvezao na jedan parking na kome je čekalo iznenađenje zbog koga se rasplakala.

Ja ako nastavim da živim sa tvojim tatom ja nikada neću imati svoj auto– požalila se pevačica sinu dok su se vozili ne sluteći šta je čeka.

kopii

Tata neka ide svojim autom, a ti svojim, evo ti ključevi– rekao joj je sin dok se zaustavljao pored automobila marke Peugeot 207 koji je čekao sa velikom crvenom mašnom na haubi.

jhzgtfrdsdf

Šta je ovo? Uspeo si da me rasplačeš– sa smehom i suzama se zahvaljivala Slađana dok su je dočekali najbliži, a zatim je oduševljeno prvozala svoju novu mašinu.

BONUS VIDEO- Najatraktivnije učesnice „Nikad nije kasno“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić