Dragana Katić pokazala detaljnu rekonstrukciju kojoj se podvrgla nakon odmora, evo kako sada izgleda voditeljka (FOTO)

DRAGANA KATIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 7 OOOKKKKK

Do početka nove televizijske sezone ostalo je još manje od mesec dana, a Dragana Katić svoj letnji raspust iskoristila je na najbolji mogući način kako bi spremna i orna započela nova snimanja emisija koje vodi.

Nakon boravka u Herceg Novom, koji je njena nezaobilazna letnja stanica, voditeljka se vratila u Beograd gde se u potpunosti posvetila sebi i tretmanima za lepotu koje redovno radi.

DRAGANA KATIC

Kako se na moru koža i kosa od sunca i slane vode isuše, Dragana je odmah nakon povratka posetila kliniku gde je hidrirala kožu, a zatim se uputila kod svog dugogodišnjeg frizera na specijalan tretman kose kojoj je vratila boju, sjaj i punoću.

Detaljna rekonstrukcija kose posle sunca i mora. Takozvani majstorski tretman– napisala je Katićeva u opisu fotke na kojoj zadovoljno pozira sa novom frizurom.

d k

Podsetimo, Dragana Katić nedavno je na primorju proslavila 58. rođendan, a kako je do početka nove sezone i snimanja ostalo još malo vremena, voditeljka će ostatak pauze iskoristiti za maksimalno opuštanje i punjenje baterija, ali i još jedno putovanje.

-To mi je postalo tradicionalno. Jednostavno ne mogu da zaobiđem taj grad, Ili završim odmor u Herceg Novom, ili započnem u tom mestu letovanje. Ove godine ću započeti odmor tamo, a završiću u Grčkoj –rekla je za Grand.

BONUS VIDEO- Najatraktivnije učesnice „Nikad nije kasno“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić