Login/Registracija

Biljanu OBORIO takmičar, devojčica ODRŽALA LEKCIJU svim članovima žirija (VIDEO)

Ove nedelje zvanično počinje četvrti krug šoua“Nikad nije kasno“, što znači da počinje maestralna borba pevača u duelu. 

Koliko su kandidati spremni na sve kako bi pobedili u duelu, dokazuje promena muzičkog repertoara koji su do sad pevali, ali i jaka volja i snaga da na sceni bukvalno zablistaju. Tako je jedan od njih, inače čuveni roker zapevao čist narodnjak, što je premijeru žirija takmičenja bilo i te kako simpatično. 

– Na tom putu od Toma Džonsa do Šabana Šaulića, Tom Džons bi se izlomio sto posto  – poručio je u svom stilu Saša Milošević Mare, dok je Biljana Sečivanović bila opčinjena nastupom drugog kandidata koji je inače poznat i po tome da je davne ’99. godine učestvovao u odbrani svoje zemlje od Nato agresije.  

– To je njegov fah! Ne samo što je učestvovao u obaranju aviona, nego i obara svojim vokalom i pesmama. Evo, ja sam kao neki Suhoj oboren – poručila je Bilja.

Ipak, prava čarolija nastala je nakon sjajnog pevačkog duela dveju pevačica, kada je žiri trebalo da odluči ko od njih dve ide direktno. Tada se članovima žirija i Žiki Jakšiću obratila ćerka jedne od takmičarki i svojim rečima dirnula sve u studiju.

– Ovako, ja da sam na vašem mestu, ja bih rekla da Jelena i mama prođu zato što obe lepo pevaju i obe su lepe. Ne govorim ja to da bi moja mama prošla, već tako mislim zaista – iskrena je bila devojčica, a kako su članovi žirija reagovali na ovaj predlog, ali i šta vas očekuje u novoj epizodi takmičenja, pogledajte u videu. 

……

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić