BILA JE KARLEUŠINA MILJENICA: Ova pevačica se nekada takmičila u Zvezdama, a danas žari i pali u orkestru „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

orkestar

Novi orkestar „Nikad nije kasno“ koji prati naše veterane od ove sezone ostavio je sjajan utisak na milionski auditorijum. Oni svake nedelje razgale gledaoce odličnom svirkom i pevanjem, pa su tako za kratko vreme postali miljenici publike.

Momci su kao i uvek na visini zadatka kada je reč o sviranju, a za pevanje pratećih vokala zadužena je stalna članica orkestra, pevačica Varja Topalović.

Ova šarmanta devojka svojim pevanjem je osvojila sve, a malo ko zna da se ona pre pojavljivanja u emisiji „Nikad nije kasno“ takmičila u „Zvezdama Granda“.

Varja je učestvovala u sezoni 2020./2021. gde je stigla do trećeg kruga i osvojila srca srtučnog žirija koji joj je davao sve pohvale na račun pevanja. Njen mentor tokom sezone bio je kompozitor Aleksandar Milić Mili, a ona je pevala uglavnom pop numere.

Posebno se pamti njen duel sa Slađom Žubčević koji je milione gledalaca ostavio bez daha, a tada se Varja svim silama borila da parira koleginici koja je od samog početka važila za favorita.

Capture 6 15

Mlada pevačica je tada najviše komplimenata dobijala od Jelene Karleuše koja je u njoj prepoznala veliki potencijal, a kako sada vidimo nije pogrešila. Jedan od Jeleninih komentara je svima ostao u sećanju, a posebno Varji koja je usvojila sve njene kritike i savete, pa je sada u emisiji „Nikad nije kasno“ zablistala u punom svetlu.

– Varja, lepa si, slatka si, imaš sve predispozicije, ali moramo da smršamo da bi to bio „ceo paket“ – rekla je tada Jelena.

Podsetimo, Varja je nedavno naš potral otrila sve detalje iz privatnog života, a tom prilkom je priznala da je pored muzike, sport njena najveća ljubav.

Ja sam inače diplomirani profesor spotra i fizičkog vaspitanja, takmičila sam se za reprezentaciju Srbije u karateu, trenirala sam karate 15. godina. Završila sam srednju muzičku školu i to instrument hornu, to je duvački instrument koji više ne sviram, ali volela bih nekada i to ponovo da zasviram. Što se dečka tiče nemam ga, sve obaveze me sprečavaju da se posvetim nekome maksimalno – otkila je pevačica orkestra „Nikad nije kasno“.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković