Belje od Bijelog dugmeta: “Ovo je bilo VANZEMALJSKO“ poručio Mare

Igor Tadić (45) iz Banja Luke, kao mladić nije mislio na karijeru, već mu je glavna ideja bila da stvori porodicu u čemu je i uspeo, te ga danas bodre supruga i tri sina, a šta sad misli da li je pravo vreme- Mislim da jeste, zato što nikad nije kasno.

U podršci je sedela njegova supruga i najmlađi sin, pa je Žika pretpostavio kako su se upoznali- Ti si išla sa drugaricama na njegovu svirku, gledala si ga, on tebe, visok, zgodan i pala si– rekao je voditelj a supruga je potvrdila priču- Zajedno smo 20 godina. Imamo dva sina koja nisu tu od 16 i 18 godina i Mihajlo koji ima 8.

75d9bbe008cabeb0a6543cc1fd2b688ef061f37b

-Igore, nemoj da se plašiš. Imaš tremu nije ti svejedno. Opusti se, udahni- hrabrila je Tanja takmičara.

Međutim, kada je Igor počeo da peva pesmu “Nakon svih ovih godina“ Bijelog dugmeta, trema se nije ni naslutila, a studio se pretvorio u podijum za igru. Sofra i Žika potpuno su poludeli uz ovaj rok hit te počeli da skaču, dižu ruke u vis i grle se.

92abe072a3f940fbf76518e29cf267ef02db76ea

Bravo za orkestar i pevača- vikao je Žika, a Mare je ostao u šoku- Ovo je jedna vanzemaljska predstava. Žmirkao sam kao da sam na Sajmu ’88 godine na koncertu, Igore, tajming ti je savršen, mlad si, sve si poređao, na pravom si mestu i drago mi je da si ovde.

– Fenomenalno Igore, svaka čast- rekla je Jana a Tanja se nadovezala- Što kaže Mare, imaš decu, imaš sve, sad guraj napred. Nema šta više da poželiš- a takmičar se našalio– Imam, još ćerku da dobijem.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac