Login/Registracija

SVAKA ČAST! Pogledajte ORIGINALNI SPEKTAKL kojim se Duo Grand plasirao u finale „Pesme za Evroviziju“ (VIDEO)

duo grand pano

Duo Grand zasijao je u punom sjaju u drugom polufinalu „Pesme za Evroviziju“ i zasluženo se plasirao u finale na kojem će pod rednim brojem 4. nastupiti u subotu.

Zvezde Granda Aleksandar Simić i Nenad Osmanović napravili su spektakl na svetskom nivou, a scenski nastup dočarao je u potpunosti pesmu „Viva La Vida“ kojom su kao sastav Duo Grand izašli pred auditorijum, osvojivši simpatije gledalaca.

Momci su dali sve od sebe da na sceni pokažu svoj maksimum, a publika ih je ispratila ovacijama i velikim aplauzom. Uspeli su da izazovu lavine onih najdubljih emocija kod publike u studiju, ali i kod gledalaca kraj malih ekrana.

duo grand 14

Šarmantni dvojac se potrudio da sve bude na najvišem nivou, pa je tako posebno osmišljen scenski nastup upotpunio pesmu.

Vatrometi, plesačice, muzičari sve je to bio deo nastupa, dok su momci pesmu izveli na maestralan način. Mešavina opere, narodne muzike i ostalih muzičkih žanrova je pesma „Viva La Vida“ koja je večeras bila drugačija od svega što je viđeno na sceni. Kroz ovu pesmu inače, Aleksandar i Nenad slave život i traže odgovor na pitanje da li je bogastvo preduslov za sreću ili tugu, a ovo pitanje u današnje vreme može svako da postavi sebi i drugima.

ipiccy image 17 2
Foto: Printscreen RTS

Grand Produkcija na čelu sa kreativnim direktorom Sašom Popovićem pružila je maksimalnu podršku momcima da ovaj večerašnji nastup bude na svetskom nivou, kako zaista zaslužuje ova scena.

Pred sam izlazak na scenu oglasili su se za Grand i otkrili šta publika večeras može da očekuje od njih.

-Pesma je mešavina opere i još puno žanrova, biće nešto zaista neviđeno – rekli su Aleksandar i Nenad i pokidali na sceni.

Podržimo ih sutra da pobede u velikom finalu „Pesme za Evroviziju“ tako što ćemo glasati za broj 4, a ukoliko ste porpustili da vidite uživo kako je njihov spektakl izgledao u polufinalnoj večeri, pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Instagram/Printscreen RTS,
Autor: A.Dačić