Amil Bišćanin otvorio dušu: „Došlo je mojih pet minuta“

AMIL BISCANIN 53 GOD. PREBOLD 15

Finalista emisije „Nikad nije kasno“ Amil Bišćanin otvorio je dušu i priznao da je njegovo vreme upravo stiglo, i to zahvaljujući učešću u popularnom takmičenju.

amil 1

-Ja samo znam da je došlo mojih 5 minuta. Popularna emisija „Nikad nije kasno“ napravila je meni dobru i uspešnu karijeru. Svadbe, rođendani se nižu i hvala im na tome. Meni je pobedu doneo narod koji je mene prihvatio takvog kakav jesam. Nisam kopija i nikad neću biti Halida Bešlića, kojeg cenim i poštujem kao najrođenijeg svog. Hvala narode moj na svemu do sad i naravno da idemo dalje onako kako ja znam i umem najbolje – poručio je Amil na svom fejsbuku, naglasivši da nipošto nije kopija pevačke legende.

amil biscanin 1

Pevač se proslavio ove sezone u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“ kada je zasluženo stigao do finala, a poznato je da se već godinama profesionalno bavi muzikom, kao i da je pre skoro deset godina okušao sreću u takmičenju „Zvezde Granda“.

AMIL BISCANIN NNK FINALE FOTO GRAND 2 ok

Njega su tokom takmičenja često poredili sa Halidom Bešlićem čije mu pesme izuzetno leže, a pevač se nedavno i susreo sa velikom muzičkom legendom.

Učim se od Vas, kradem Vaše znanjeVi pevajte ove novije pesme, a ja ću one stare – rekao je Amil Halidu tom prilikom pokazavši vrcavi duh po kojem je prepoznatljiv, a Halid se složio i poželeo mu puno sreće u daljoj karijeri.

BONUS VIDEO: Amil Bišćanin – Prvi nastup u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić