Sabina Kaltak konačno otkrila kako peva na svetski popularnoj aplikaciji! Zbog ovoga su je proglasili pobednicom još pre finala (VIDEO)

SABINA KALTAK FINALE NNK FOTO GRAND 8 ok

Pobednica muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Sabina Kaltak mnoge je iznenadila kada je izjavila da su joj sim njenih najbližih najveća podrška korisnici jedne aplikacije koja nije toliko poznata na ovim prostorima.

Pevačica je sada na društvenim mrežama pokazala i kako ona izvodi hitove na ovoj aplikaciji.

Pevačica je podelila snimak na Instagramu, na kojem uz pomoć pomenute aplikacije izvodi numeru Hanke Paldum „Srce je moje kamen“, a komplimenti za sjajnu izvedbu neprestan se nižu na društvenim mrežama.

SABINA KALTAK 51 GOD. OREBRO 1

 

Podsetimo, Sabina je nakon prolaska u veliko finale popularnog muzičkog takmičenja govorila o onima koji je podržavaju, posebno izdvojivši zajednicu koja se oformila oko ove aplikacije.

-Najveća podrška su mi moja majka i moje dve ćerke, a potom mnogobrojni čak i novostečeni prijatelji. Podrška su mi i ljudi iz mog grada Priboja kao i korisnici Smule, aplikacije na kojoj sam prvi put zapevala i tu počela na početku pomalo da pevušim iz prikrajka. Pozdravljam moje „smulevce“, oni su mi zaista velika podrška – ispričala je za Grand, a na to kako Šveđani reaguju na njeno pevanje Sabina je tada rekla:

sabina 6

-Oni su oduševljeni i kažu mi kako imam potpuno drugačiji izraz lica kada pevam. Bolnica, psihijatrijska i odeljenja zavisnika gde sam zaposlena su mesta na kojima moraš malo biti kako bih rekla u jednoj četvrtastoj ruti. Da možeš da kažeš ne a da ne budeš drzak. Oni jednostavno vide kako se meni osmeh vrati kada pevam i mnogo su mi izlazili u susret kada je trebalo da dođem ovde na takmičenje.

sabina kaltak finale nnk ok foto munja

Po svemu sudeći, Šveđani su prepoznali kvalitt Sabininih iterpretacija, što je i ona sama dokazala izvojevavši sigurnu pobedu u takmičenju „Nikad nije kasno“.

BONUS VIDEO: Sabina Kaltak peva zabavnjake

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić