Šta veže Amila i Mirzu Selimovića? Takmičar otvorio dušu: „Čuli smo se, ali se NISMO RUKOVALI“ (VIDEO)

AMIL BISCANIN 53 GOD. PREBOLD 1 2

Iako je na sceni Amil Bišćanin priznao da se mnogo toga promenilo nakon prvog kruga takmičenja, pred kamerama naše redakcije otvorio je dušu i istakao da je šokiran koliko Žikin šou utiče na njegovu karjijeru, ali i život.

-Baš mnogo toga se promenilo, ovoj emisiji nema zamene, niti je bio, niti će biti! Zato ih savetovao sve svoje klege, koji možda sumnjaju u sebe, da dođu u „Nikad nije kasno“ jer će ovo da im napravi ne jednu stepenicu, nego mnogo više od onoga očekuju- ispričao je Amil u dahu, a potom otkrio da ima sve više poziva za nastupa zbog čega je neizmerno srećan.

Imam zakazana veselja i svadbe već i za sledeću godinu i to širom regiona. Čak mi nude i gde da pevam za sledeću Novu godinu, u pitanju je Australija, ali otom-potom- rekao je takmičar za Grand.

IMG 0605

Vokala kao što je Mirza Selimović sigurno nije lako fascinirati, međutim Amilu je to pošlo za rukom, a pevačevi komplimenti samo su mu podstrek da nastavi još jače i još bolje.

-Mirza i ja se znamo već neko vreme, ali nismo se nikada rukovali. Bili smo telefonom u kontaktu i preko Fejsbuka, što je pristupačno svima. I eto ko bi rekao da u ovoj emisiji sretnem jednog tako izvrsnog pevača i čoveka- otkrio je Bišćanin koji tvrdi da jedan pevač mora da ispuni mnogo kriterijuma da bi se zvao zvezdom.

-Nije u pitanju samo pevanje, već je važan i taj scenski nastup- objasnio je, a potom poslao važnu poruku koja će mnoge baciti u razmišljanje.

O čemu se radi saznajte u videu:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović