VETERAN KOJI JE POBEDIO NAJTEŽU BITKU: „Mojoj ženi treba dati orden, STIDIM SE i SRAMIM“

Životna priča Milenka Jovanovića (55), poznatog kao Bajo, iz Danilovgrada, govori o upornosti, istrajnosti i onoj najtežoj borbi, borbi sa samim sobom.

-Moj problem je bio alkoholizam, ja sam lečeni alkoholičar i pre deset godina sam rešio taj problem i ponovo sam počeo da pevam istim žarom. Moj otac je jako lepo pevao i od njega sam nasledio talenat. Ali problem je što je meni uvek bilo u glavi da zaradim lovu za sutra da imam, a nisam razmišljao pametno i dugoročno. Živeo sam boemski i nisam jedini koji je tako radio i propao- otvorio je dušu Milenko.

IMG 1078 1 scaled

Nakon borbe sa zavisnošću pored ponosa što se izborio sa velikim problemom, danas je ostalo kajanje što svojoj porodici nije obezbedio bolji život i više novca.

-Mojoj ženi treba dati orden, ona je 15 godina živela sa alkoholičarem i podizala bolesno dete. Mnogo se stidim i sramim. Zato se svakoga dana trudim, ali ne na rečima, već delima da budem bolji čovek i da svojoj porodici pružim što više kako bi im sve nadoknadio- priznao je takmičar.

IMG 1098 scaled

U svoje učešće ulaže sve nade i kako kaže nada se da će ga neko primetiti s obzirom da smatra da je dobar vokal.

Njegovu hrabrost da iskreno govori o problemu sa kojim se borio godinama pozdravio je stručni žiri, kao i publika u studiju koja ga je dočekala gromoglasnim aplauzom.

-Da vam je bulo lako, nije, ali večeras hajde da razmišljamo pozitivno. Želim vam da rasturite ovu scenu- poručila mu je Anja Mit.

ANJA MIT NNK SNIMANJE 16092022 FOTO MUNJA 74 ok scaled

Uprkos tome što je oduvek bio tremaroš, prvi put uspeo je da zaboravi na tremu, a potom razgalio srca prisutnih numerom „Ostala si uvek ista“.

-Bajo nemoj da odustaješ od toga što radiš, a ja neću dalje ništa da pričam. Ti si prošao!- iznenadio ga je Enes komentarom, mada ni Anju nije ništa manje oduševio.

IMG 1098 1 scaled

-Pevao si moju omiljenu pesmu i pored Žikinih tačnih životnih prognoza, možete da konsulutujete i mene zato što sam rekla da ćete pokidati, i pokidali ste!- poručila je glumica, a takvog stava bio je i Mare.

-Nisam znao unapred, ali sad znam, mogu da posvedočim da ste bili odlični- rekao je kroz smeh.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 16092022 FOTO MUNJA 4 ok scaled
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović