Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU MIRKE I VUJADINA: Fudbaler objavio lepe vesti

Na današnji dan, pre godinu dana, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić po četvrti put su postali roditelji. Nakon Andreja, Adrijane i Mihajla, na svet je stigla još jedna naslednica kojoj su ponosni roditelji dali ime Anika.

Iako Vujadin nije davao izjave povodom prinove u porodici, sudeći po njegovom Instagram profilu evidentno je koliko uživa u zajedničkim trenucima sa najmlađom članicom porodice Savić kojoj danas proslavljaju prvi rođendan.

Tgim povodon Vujadin se oglasio na društvenim mrežama i mezimici uputio emotivnu poruku koja je mnoge raznežila

-Srećan rođendan princezo tatina- napisao je uz njenu fotografiju.

Budući da se Vujadin oprostio od aktivnog igranja i prihvatio trenerski angažman u Crvenoj zvezdi, u narednom periodu baza će mu biti u rodnom gradu, te nema sumnje da je srećan što će imati mnogo više slobodnog vremena za članove porodice.

Podsetimo, Mirka je Aniku rodila na Kipru s obzirom da je u to vreme Vujadin igrao za fudbalski klub Apoel.

– Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je i bilo. Vujadin je bio na treningu kada sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao je kući i odvezao me do porodilišta. Za 20 minuta sam se porodila, duže je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj- ispričala je glumica svojevremeno.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović