„DO SADA SAM SE SAMO JA BAVILA DECOM“ Mirka Vasiljević progovorila o braku sa Vujadinom

Glumica Mirka Vasiljević vodi miran i porodičan život, a u poslednje vreme se nije mnogo pojavljivala u javnosti.

Do skoro je boravila sa porodicom na Kipru gde je njen partner imao profesionalni angažman u jednom fudbalskom klubu, a nakon povratka u Beograd rešila je da se posveti poslu i karijeri.

0819386fc564c91aaf8b85fa7cc8ac8e7c23774d

Ona često odgovara na pitanja o potezima svog nevenčanog supruga Vujadina Savića sa kojim ima četvoro dece, a sada je otkrila koji njegov potez je nju najviše iznenadio.

– Ko je više sa decom u toku tog dana on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je ko ima više živaca i strpljenja. Do sada sam ja nekako bila više sa decom. Više smo mi njega pratili, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust, dođem u Srbiju i radim. E sad, s obzirom na to da imam nove projekte, sad više nije da me nema dva puta sedmično, već pet puta sedmično! Videćemo sad šta će se promeniti između Vujadina i mene, da li će se ta uloga u kući promeniti – rekla je Mirka i dodala šta bi volela da uvek ostane između nje i Vujadina.

b0e92ad6725d04eb78571deeb1dcdae9710ba8d7

– Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže… Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al’ mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to – istakla je glumica u jednoj emisiji.

Pročitajte još:

“Tamo izigravam DOMAĆICU, ovde sam nešto drugo“ Mirka Vasiljević otkrila detalje BRAČNOG ŽIVOTA

Foto: Instagram,
Autor: A. Mlinković