Login/Registracija

Marija Šerifović ima POSEBNU ŽELJU U NOVOJ SEZONI, a tiče se Bosanca: „Radujem se tome“ (VIDEO)

Danas počinje snimanje nove sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a među prvima se pojavila Marija Šerifović vidno raspoložena i spremna za nove izazove.

Otkud znam kakva su očekivanja! (smeh) Pa za početak da imamo što više dobrih kandidata, to je nešto što je za takmičenje jako važno. Nadam se da će biti dobrih pevača- priznala je Šerifovićeva, a potom se dotakla trijumfa Viki Miljković u sezoni koja je iza nas.

– Mene to nije iznenadilo. Ja sam i znala da će baš ti kandidati stiću u top 1,2,3,4,5…Drago mi je što je Viki pobedila, a i sami ste videli da sam se iskreno nadala potencijalnoj pobedi i nje i Đorđa. Vidim da su tokom leta ona i njen kandidat bili vredni, tako da aktuelnom pobedniku želim svu sreću u njegovom zidanju karijere- istakla je za Grand Online.


Iako Viki ne krije da je na njeno samopuzdanje u mentorstvu itekako uticala Nerminova pobeda, Marija je bila drugačijeg stava.

– To ne utiče na moje samopuzdanje, ne merim time svoje samopuzdanje- tvrdi pevačica.

Mada je na prvu loptu delovalo da nema posebnih očekivanja kada je u pitanju novi serijal „Zvezda Granda“, ubrzo se predomislila i otkrila svoje želje.

– Iskreno se nadam da ću ove godine imati manje kandidata od Bosanca! Tome se posebno radujem- priznaje Šerifovićeva.


Da joj je odmor prijao svedoči i njena kilaža koju je dovela gotovo do perfekcije, ali kako i sama kaže mukotrpnim dijetama.

– Smršala sam pet kilograma i potrebno mi je još toliko da mogu ispočetka da jedem (smeh). Generalno jedem normalno, kao i svi, pojedem nekada nešto kvalitetno, a nekada i nek smeće. Jako je teško i nedostaje mi hrana, ali kao osoba koja puni uskoro 38. godina, iako ne izgledam i ne ponašam se tako, vreme je da svoj organizam stavim u punu funkciju i da se spremim za nove pesme, album i novu turneju. Odatkle zapravo željja da vodim račina šta jedem- objasnila je za Grand Online, a zbog čega su novinari uspeli da nasmeju Mariju do suza saznajte u videu ispod:

Foto: Elena,
Autor: J. Jović