Marija Šerifović OTKRILA KOGA FAVORIZUJE ZA ODLAZAK NA EVROVIZIJU: Ispratila prvo polufinale, pa u jednoj objavi pomenula NJEGA

MARIJA SERIFOVIC OK FOTO MUNJA 14 1

Sinoć je u Beogardu održano prvo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju“, na kojoj se predstavilo 16 od 36 kompozicija koje se bore za ulazak u finale gde će se odabrati predstavnik Srbije u Liverpulu na Evrosongu.

Nakon pravog muzičko- scenskog spektakla, parade kostima i atraktivnih igrača, u veliko finale plasirali su se Stefan Shy, Princ, Chegi & Braća Bluz BendBoris Subotić, Luke BlackFilip BalošNađa i Empathy Soul Project.

Nekadašnja pobednica, Marija Šerifović sinoć je ispratila prvo polufinale, i na svom Twiteru u jednoj kratkoj objavi otkrila čija kompozicija joj se najviše dopala.

Može Luke– napisala je Šerifovićeva dajući svoju podršku numeri „Samo mi se spava“ koju izvodi Luke Black.

sduiwad
https://twitter.com/futomaki

Podsećamo, večeras se održava drugo polufinale u kome će se, između ostalog, predstaviti i Duo Grand sa numerom „Viva la vida“ koju je Saša Popović dobro čuvao dok nije čuo koji vokali mogu da je iznesu na pravi način.

Saša je ispunio nas dečački san kad nam je poklonio pesmu ‘Viva La vida’ i dao nam podršku za Pesmu Evrovizije. O nastupu na ovako prestižnom festivalu ranije kao klinci smo mogli samo da maštamo, a on je naše snove pretvorio u stvarnost– rekli su oni nedavno za naš portal.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić