Borila se protiv institucije braka, a onda je usledio PREOKRET: Bebi Dol priznala zašto je izgovorila „da“

Interesantna javnosti, iako se ne pojavljuje toliko često u medijima, popularna pevačica Bebi Dol prolazi kroz težak period u svom životu. Umesto da koncertnim turnejama obeleži jubilarni rođendan i više od četiri decenije muzičke karijere, fokusirana je na zdravlje svoje majke Magdalene, čije zdravstveno stanje zahteva konstantnu medicinsku negu.

Bebi Dol 1 1

Bebi Dol je vezana za svoju majku, a u poslednjih nekoliko meseci potpuno je posvećena njenom oporavku. Sve ostale stvari je stavila po strani, čekajući neko bolje vreme.

Situacija je dodatno zakomplikovalo pogoršanje zdravstvenog stanja njene tetke, zbog čega je prešla da živi kod nje. Vodeći računa o dve starije i bolesne žene, jureći svakodnevno sa jedne na drugu stranu grada, život joj je postao veoma haotičan izjavio je izvor blizak pevačici.

Prošlog proleća pevačica je imala ugovorene di-džej nastupe u domaćim klubovima, ali je morala da ih otkaže zbog novonastalih okolnosti. finansijski je iscrpljena i bez stalnih prihoda, ne krije da se nada boljem periodu.

Bebi Dol

Malo ko zna da se pre nekoliko godina udala za Amerikanca srpskih korena Aleksu Todorovića, zbog koga je promenila ime i uzela suprugovo prezime i danas je Danica Todorović.

-Dragana je ime koje mi je dato na rođenju po želji nejboljeg prijatelja mog oca Dragana Pljakića. Ime Danica sam dobila na krštenju od sveštenika kada sam imala tri meseca. Kao Danica ili Dana sam bila poznata među mojim bliskim prijateljima. To ime je bilo kao neka šifra kada bismo jedni drugima govorili da se okupljamo kod mene. Todorović je prezime mog supruga koje sam prihvatila pre dve ipo godine kada smo se venčali, iz poštovanja prema njegovom poreklu i dobroti. On je rano ostao bez roditelja, a time i porodice. Za samo šest meseci izgubio je majku i oca, oboje zbog najteže bolesti, i želela sam da ovim činom pokažem njegovoj mami, ako nas vidi od nekud, da volim i poštujem njihovog sina. Uopšte se nisam dvoumila da li da budem Todorović, ma nisam ni trepnula rekla je Bebi Dol za Gloriju.

94b9f4bcae3b2599a05b32c55eaf826968b9f337

Poznata je po tome da je veliki protivnik braka, ali je otkrila zašto je ipak odlučila da stane na ludi kamen i izgovori sudbonosno „da“ svom sadašnjem suprugu Aleksi.

-U to vreme nisam bila raspoložena za emotivne veze. Moji stari prijatelji iz kraja su se šalili samnom zbog toga. Kada bih negde izašla i neko me zagrlio ili potapšao, ti što su znali u kojoj sam fazi bi govorili: „Ne diraj“. Nakon razvoda mojih roditelja, koji su imali divnu, filmsku ljubav, uvek sam govorila da ne bih volela da mi se desi isto, a posebno ne da dobijem dete koje bi jednom možda bilo uskraćeno za pažnju oba roditelja. Aleks i ja imamo dosta toga zajedničkog. Oboje smo dorasli uz mlade roditelje, što ume da bude zabavno i dobro za kasniju samostalnost, ali ta deca obično ne nauče da budu praktična u životu. Počeli smo da živimo zajedno, a onda je on predložio da se venčamo. U Beogradu je tada bio njegov prijatelj iz Amerike Dejvid Galodet sa suprugom Morganom Rej. Bilo je jutro kada je rekao kako bi baš bilo zgodno da se venčamo jer su njegovi prijatelji tu, pa mi je onda otkrio da je već sve organizovao. Pitala sam ga da li mislimo na istu stvar, da vežemo naše živote i idemo dalje zajedno kroz dobro i loše. Potvrdio je da je tako i ja sam mu se zahvalila i pristala. Venčali smo se istog dana. Ja sam nosila belu ručnu vezenu tuniku – haljinu od žoržet svile iz Indije, a Aleks krajnje neformalnu garderobu. On je od onih što do novembra idu u japankama. Tako je navikao u Americi, ali ga je moj prijatelj, frizer Zoran Ćumura naterao da se ipak stilizuje i obuče odelo. Žurku smo imali u divnom prostoru sa mnogo cveća, ružinih latica i sveća. Dan je bio lep, vino dobro, escajg po mom ukusu, ništa plastično. Bilo je tridesetak ljudi od kojih skoro niko nije znao na šta tačno dolazi. Mislili su da je u pitanju moje rođendansko slavlje. Venčali smo se 27. septembra, a ja sam rođena 2. oktobra ispričala je Bebi Dol.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić