Login/Registracija

Nastavljamo potragu za novom zvezdicom!

Dobro došli u drugu emisiju nove sezone najmlađeg takmičarskog show programa Neki Novi Klinci! 

Kao što ste i navikli na samom početku dočekali su vas naši Ana Sević i Milan Mitrović, i pozdravili naše uvažene članove žirija Jelenu Kostov, Harisa Berkovića, Ivanu Selakov, Baneta Mojićevića, Radu Manojlović i Milana Topalovića Topalka! Za ovu subotu šestorka ostaje u istom sastavu kao i prethodne nedelje, te ćemo danas svi zajedno odabrati najboljih pet klinaca koje ćemo gledati u drugom krugu! Pa, možemo da počnemo!

_DSC4629.JPG

Današnju drugu emisiju otvorila je prelepa Anastasija Okolišan! Ona se predstavila pesmom Jelene Tomašević ‘Ne dam na tebe’, i dobila je tri pozitivna i tri negativna glasa našeg žirija. Topalko je istakao da mora još da vežba da bi mogla da dobije svih šest glasova, i da ipak želi da čuje ostale kandidate, pa da u baražu odluči, dok Rada smatra da se Anastasija veoma uplašila i da se vidi da ima dosta treme. Svi članovi žirija su se složili da u baražu mora da bude mnogo ubedljivija! Anastasiju ćemo gledati u baražu na kraju emisije!

anastasija.JPG

Drugi kandidat za danas bila je Mahira Zlotrg koja nam dolazi iz Bosne i Hercegovine, i pevala je pesmu Hande Paldum ‘Zelene oči’! Ova mlada Bosanka dobila je pet pozitivnih glasova i gledaćemo je u baražu. 

-Pored treme, ono što se vidi jeste, da ti imaš taj nerv za narodnu muziku. Ti si naša mala Hanka! – rekla je Rada Manojlović, dok je Jelena je rekla da ih je Mahira hipnotisala i da je njeno pevanje i njen nastup bio poseban u današnjoj emisiji. 

mahira.JPG

Wow! Kakav nastup! Treći kandidat za večeras je zapalio publiku i žiri, te su Jelena Kostov i Ivana Selakov odmah skočile na jedno pravo đuskanje! Adi Begić je dobio četiri pozitivna glasa, i njega ćemo gledati u baražu, gde od ovog dečaka očekujemo pravu žurku!

– Šta nam rade ovi Bosanci, šta je ovo?- kroz smeh je rekla Rada! 

– Imaš fantastičnu energiju rokera, i izgled rokera, ali bilo je malo falša. Bolje je da te čujemo u baražu! – rekla je porfesorka Selakov.

adi.JPG

Četvrta je pevala Sara Marinković i pevala je narodnu pesmu ‘Nad izvorom vrba se nadnela’. Sara je dobila četiri negativna i dva pozitivna glasa! Ovu lepu devojčicu ćemo gledati u baražu na kraju emisije! 

sara.JPG

I u ovoj emisiji imamo kandidata od prošle sezona! Peta je pevala Sofija Dacić, koja se danas predstavila pesmom Zdravka Čolića, ‘Moja draga’! Sofija je nažalost dobila samo pozitivna glasa, ali i ona će pevati u baražu!

Haris je jedan od članova koji je dao pozitivan glas, i pohvalio je mladu kandidatkinju, ali je ipak istakao da zna da ona može bolje! Rada je takođe dala pozitivan glas, i najviše je iznenadilo što je Sofija izabrala baš ovu pesmu, jer je očekivala da će ona sigurno da prođe u sledeći krug takmičenja! Profeskorka Ivana Selakov je istakla da ovo nije na nivou na koji ih je Sofija navikla prethodne sezone.

sofija.JPG

A mi nastavljamo dalje, i šesti je nastupio pravi mali showmen Nemanja Stanković! Ovaj prošlogodišnji kandidat je danas žiri oduševio pesmom Šabana Bajramovića ‘Sajbija’! Mali Nemanja je dobio maksimalan broj glasova, i osigurao sebi mesto u drugom krugu!

Kako je počeo da peva, tako su glasovi počeli da pljušte, a Ivana Selakov je čak i zaplakala! Kada je Nemanja završio svoj nastup, publika je skočila na noge, a Topalko je ustao da mu čestita! Bravo Nemanja! 

nemanja.JPG

Sedmi kadnidat u današnoj emisiji je bio Davor Ardžik. Ovaj dečak pevao je pesmu Saše Matića ‘Samo ovu noć’. Davor je dobio pet pozitivnih glasova i osigurao sebi mesto u baražu! Ovaj kadidat je dobio odlične komentare, a Rada je rekla da on izgleda kao zvezda!

davor.JPG

Pretposlednja kandidatkinja za danas bila je malena Anastasija Popović koja je dobila tri pozitivna i tri negativna glasa! Žiri se oduševio koliko je ona preslatka i istakao da izleda kao prava pahuljica!

Anastasija je pevala pesmu ‘Hajde Jano’, i ovu izvedbu ćemo slušati u baražu na kraju emisije! Bane je rekao da jedva čeka da je sluša u baražu ponovo, kako bi uživao u njenom nastupu!

anastasija p.JPG

Još jedno poznato lice u ovoj emisiji, i kao poslednja je nastupala Stana Obradović, koja je pevala makedonsku pesmu Zajdi Zajdi. Ova prošlogodišnja takmičarka dobila je tri pozitivna glasa, i pevaće za koji minut u baražu.

Bane je istakao da je ovo bio definitivno loš izbor pesme, i da ona može bolje. Ivana je rekla da je svoj pozitivan glas dala na osnovu Stanine stare slave, i da je očekivala od nje da peva neku energičniju pesmu, kao što je birala u prošloj sezoni!

stana.JPG

Sada kada smo završili ovaj glavni deo takmičenja, i dok čekamo baraž, možemo da se opustimo uz novu sjajnu pesmu naše profesorke Ivane Selakov ‘Dobrodošao među bivše’! 

ivana.JPG

U goste nam je došao i prošlogodišnji finalista takmičenja Zvezde Granda, Uroš Živković! On je pevao svoju prvu pesmu za Grand Produkciju ‘Štikle’! Uživajte!

uros.JPG

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: N. Mitrović