Još jedna ideja za ljubitelje Italijanske hrane. Gurmanska pica sa kulenom i fetom.
Sastojci:
- Oko 400g brašna
- 200ml mleka
- 1 suvi kvasac
- 1 kašičica šećera
- 1/2 kašičice soli
- 30ml ulja
Nadev:
- 150g kulena
- 200g feta sira
- Sos od paradajza
- 100g kačkavalja
- Origano
- Masline
- Rukola
Priprema:
U polovinu mlakog mleka dodajte suvi kvasac, šećer i kašiku brašna. Ostavite da kvasac proradi, a zatim umešajte ostale sastojke. Testo ostavite da naraste, a zatim ga prstima razvucite na podmazan pleh. Prelijte testo sosom, a onda stavite kulen, rendani kačkavalj i fetu. Pospite origano I pecite u zagrejanoj rerni na 230 stepeni 15 minuta. Gotovu picu pospite rukolom.
Prijatno!