Login/Registracija

Pobedite CELULIT uz samo dva sastojka, imate ih sigurno u kući

Kad dođe letnje vreme i nošenje kratkih suknjica i šortseva žene imaju samo jedno pitanje i dilemu broj 1- Kako da se oslobodimo celulita za kratko vreme?!

Tretmani za razbijanje celulita mahom su skupi, kreme takođe, a malo ko zna da u kućnoj radinosti i od sastojaka koje ima svaki dom možete da napravite smesu koja „ubija“ celulit.

Piling kože pomoću soca od kafe i maslinovog ulja pojačava cirkulaciju, što pomaže u razgradnji potkožne masti, a evo kako da napravite. 

Pomešajte šoljicu mlevene kafe s dve, tri kašike maslinovog ulja za uspešan anticelulit tretman. Pre pilinga, istuširaj se toplom vodom kako bi otvorila pore, osuši kožu i onda utrljajte smesu na “kritične“ delove tela kružnim pokretima. Ostavite da deluje 10 minuta pa isperite toplom vodom.

Nakon tretmana, poprskajte kožu maslinovim uljem koje će prodreti u kožu i nahraniti je. Osetićete kako je vaša koža svilenkasto glatka. Takođe je važno piti puno vode tokom dana kako biste omogućili izbacivanje toksina iz tela, prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić