Login/Registracija

Ovih pet stvari muškarac uvek primeti na ženi tokom seksa

couple gd11e13443 1280

I dok se većina žena brine oko noktiju, sveže depilacije, savršene frizure ili celulita, čini se da muškarci za vreme seksa primećuju neke sasvim druge stvari.

Sve žene su ponekad nesigurne tiokom seksa i brine ih šta će njihov partner misliti. Ali ponekad neke stvari zaista nisu važne kao što to mnoge možda misle. Recimo, muškarci definitivno neće primetiti ako su vam se nokti okrznuli, ako su vam laktovi suvi ili imate uraslu dlaku negde duž bikini zone. To su detalji koji uglavnom prolaze neprimećeni. Skloniji su da vide ​​opšta ponašanja koja im daju naznake imate li ozbiljne hemije među vama. Evo šta ono zaista primećuju, piše Men’s Health.

dance gec98b198e 1280

Vaša inicijativa: Ako ćete mu prepustiti da sve sam radi i da čekate šta će se sledeće dogoditi, misliće da niste zainteresovani. Dakle, pokažite malo uzbuđenja. Preuzmite u nekom trenutku i vi malo inicijative. Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.

Način na koji se kreće vaše telo: Ako ste ‘predrveni’, ohladiće se. Samopouzdanje je uvek jako bitno, pa i u krevetu i zato se pokrenite jer to garantuje obostrani užitak.

man g29c44e687 1280 1

Vaše oči: Gledate li ga u oči ili u obnaženo telo? Nijedna opcija nije loša, ali muškarci baš i ne vole da zurite u njegov ‘alat’ ili ako gledate stalno samo svoje telo, ili pak gledate u plafon. Dakle, dajte mu do znanja da vam je drago što ste sada zajedno.

Vaš dah: Ne, nije reč o lošem zadahu (mada ni to nije baš privlačno). Reč je u tome kako ‘zvuči’. Je li teži nego inače? Je li vam glas dublji? Ne morate sumanuto stenjati ili biti zadihani kao da ste istrčali maraton. Ali sigurno će mu prijati ako primeti da uživate, ako mu šapnete nešto seksi u uho.

couple g6ab8c4fba 1280

Da li nosite seksi veš: Nije problem ako ste u belom, pamučnom vešu, on će ionako jedva čekati da ga skine s vas, ali činjenica da ste se pripremali za vaš intimni susret otkriva da ste mislili o seksu s njim – i to mu jako godi.

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Zadovoljna.rs