Istraživanje o seks igračkama koje Srbi koriste: Jedna je posebno intrigantna

seks2 1

U globalnom Durex istraživanju seksualnih stavova i trendova, prikazano je, između ostalog, koliko često Srbi imaju seks. Tu se ispostavlja da smo u vrhu – na trećem mestu sa 128 puta godišnje, iza Grčke (138) i Hrvatske (134).

Globalni prosek seksualnih odnosa je 103 puta godišnje. Na dnu ove tabele koja pokazuje učestalost seksa su Japanci sa 45 puta godišnje, a najniže rangirani Evropljani su Šveđani sa 92, prenosi Zadovoljna.rs.

seks

Što se tiče Srba, brojke iz ove studije još pokazuju da je 46 odsto našeg stanovništva zadovoljno svojim seksualnim životom.

Autori studije navode da se može zaključiti da, iako su Srbi možda manje otvorenog uma i najmanje samouvereni u ostvarivanju svojih želja, oni su generalno zadovoljni svojim seksualnim životom.

Svakako, vrlo mali broj Srba svoj seksualni život smatra monotonim i samo svaki četvrti želi da ima češće seks.

seks3

A pošto su tako zadovoljni svojim seksualnim životom, Srbi nemaju veliku potrebu da koriste seks igračke. Zapravo, objavljeno je da mnogo manje Srba poseduje seksualna pomagala od globalnog proseka.

Ipak, pojedini vole određena pomagala. Tako vibratore ima sedam odsto Srba, kaže ova studija, dok je svetski prosek 22 odsto.

Prsten za penis ima oko tri odsto.

Isto važi i za vaginalne kuglice, koje su postale posebno popularne zbog filma 50 nijansi mračnije.

Na kraju podaci kažu da samo jedan odsto Srba ima rukav za penis.

Foto: Pixabay,
Autor: Zadovoljna.rs/I.G.