Login/Registracija

Najgore prevare koje su doživele žene u Srbiji

Ljudi varaju i tu nije ništa novo. Neke prevare bole više, od nekih se oporavljamo duže, neke zaboravimo čim ostavimo partnera. Danas pričamo o najgorim prevarama koje su iskusile žene u Srbiji.

-Meni se u prethodnoj vezi desilo da upoznam ‘drugaricu’ svoga dečka odnosno on je tako predstavio kao drugaricu sa fakulteta. Sedeli smo jedno veče, bilo je neko društvo kod njega i tada sam je prvi put videla, a onda sam ubrzo saznala da je to devojka sa kojom me je varao neko vreme. Zamislite upoznao me je sa devojom s kojom me vara – rekla je Ivana.

-U njegovom kupatilu sam pronašla uloške koji nisu bili moji. Nisam dramila, samo sam počela krišom da mu uzimam telefon. Ubrzo sam primetila da u njegovom životu postoji puno devojčica sa kojima se viđa, a da sam ja devojka za pokazivanje. Slomila sam se – ispričala je Olivera.

-Varao me je sa prvom komšinicom. Godinama – rekla je Sanja.

-Bili smo vereni i za mesec dana je trebalo da počnemo da živimo zajedno, a onda je došao jednog dana i rekao mi da me više ne voli i da ima novu devojku koja je trudna – podelila je tužnu priču Nevena.

-Živeo je u inostranstvu kako bi više zaradio i omogućio meni i deci bolje uslove za život, a zapravo je tamo imao drugu ženu s kojom je živeo – kazala je Buba.

-Bivši muž me je varao s njegovom najboljom drugaricom. Ta devojka je bila i moja dobra drugarica – otkrila je Slađa.

-Ubedljivo najgora prevara koju sam doživela priredili su mi tadašnji dečko i rođena sestra. Bili su zajedno mesec dana, a onda smo jedan dan otišli na kafu i tad su mi priznali – rekla je Biljana.

-Ostavio me je na njegov rođendan pod izgovorm da više ne može, a onda sam videla nepoznatu devojku koju grli i koja mu daje poklom. To je najgore iskustvo koje sam doživela, čak je i uzeo moj poklon – izjavila je Tanja.

-Godinama sam mislila kako radi u kladionici, a on je bio kod druge žene po osam sati dnevno. Planirali smo bebu i zajednički život – ispričala je Marijana.

-Saznala sam da živi dvostruki život. U Beogradu deca i ja, u Novom Sadu druga žena i beba. Preko Fejsbuka sam videla. Kucala sam njegovo ime i prezime kada mi je izašao profil nepoznate žene sa profilnom slikom nje u zadrljaju mog muža, čak je dodala pored svog naše prezime – rekla je Ana.

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Zadovoljna.rs