Kako izgledaju SILIKONI NAKON NEKOLIKO GODINA

Kako izgledaju i koliko mogu biti opasni silikoni u vašim grudima nakon 35 godina?

Pročitajte i vidite iskustva jedne doktorke koja je podelila jedan od prizora svojih pacijenata na društvenim mrežama.fbcf365ccc5e3deb4172b265e696463162950521


Doktorka koja se bavi plastičnom hirurgijom je na TikToku podelila zastrašujuće upozorenje o opasnostima povećanja grudi, kada je na svom nalogu podelila snimak kako izgledaju silikoni koji su u pacijentkinji bili 35 godina, a zatim su pukli, kalcificirali i procureli.

Nikol je hirurškinja sa dvostrukim sertifikatom i decenijama je radila u industriji plastične hirurgije – međutim, čak je i ona bila šokirana onim što je otkrila nakon vađenja silikona iz grudi 65-godišnje žene, koja je bila podvrgnuta njihovom povećanju još 1985. godine.

Ostavši šokirana stanjem implanata koji su ‘kalcificirali’ unutar pacijentkinje nakon pucanja, dr Kasteleze je na TikTok-u da podelila svoje otkriće.

Oni su postali tvrdi, smeđi, i cure i nikako ne liče na prozirni glatki silikon koji smo do sada imali prilike da vidimo.

4ccafedc16b0b108cd626a2e4a7e16aacb93e511

U opisu videa doktorka je napisala da se radi o implantima koji su stari 35 godina.

Na snimku se vidi kako pomera svaki od silikona unaokolo, dozvoljavajući lepljivoj silikonskoj supstanci da iscuri iz puknutih vreća. Što možete videti OVDE.

Govoreći o stanju silikona, hirurškinja je otkrila da je pacijentkinja – žena od 65 godina – zadržala implante na predlog drugog medicinskog stručnjaka, dodajući da pacijentkinja nije „dobila najbolju medicinsku pomoć“.

Foto: pixabay,
Autor: G. Online