Login/Registracija

Pet najboljih seks poza kada je nepodnošljivo vruće

par 1694334 1280 1

Seks je ‘vruć’, ali letnje vrućine nisu idealne za igrice u spavaćoj sobi. Tokom velikih vrućina možete uživati sa svojim partnerom, uz minimalno kontakta, a ovo su najbolje poze za vrućinu.

PERECA

Pereca pozu bi trebalo da isprobate na hladnim pločicama jer ćete se tako minimalno oznojiti. U ovom položaju žena leži na boku i podiže jednu nogu gore, a muškarac „zajaše“ njenu nogu koja je na podu i prodire unutra. Kod ove poze je dobro i što uz minimalne pokrete možete iskusiti duboku penetraciju.

couple 2498664 1280

PSEĆA POZA

Namestite ventilator, odnosno klimu da duva ka vama tokom seksa pa ćete se manje oznojiti. Kod ove poze je dobro i što u njoj muškarci najbrže dolaze do vrhunca pa seks neće ni dugo trajati, a sam položaj ne zahteva mnogo kontakta.

STOJEĆI

Ova poza je idealna za tuš kabine ili kadu pa se prepustite strastima pod osvežavajućim mlazom vode iz tuša. Žena stoji leđima okrenuta muškarcu, a on stoji iza nje. Za bolji oslonac žena se može i saviti u struku i pridržavati se rukama za pod ili obližnju površinu.

TAČKE

U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima pa ćete se i minimalno znojiti. Muškarac neka sedne na ivicu kreveta, a žena neka mu sedne u krilo okrenuta od njega i neka se onda osloni rukama o pod.

seks 540x370 1

ŠKOLJKA

Ovaj seksualni položaj je dobar za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja, a ako je koristite za penetrativni seks, neka vam to bude poslednja poza jer ipak uključuje nešto više dodirivanja od ostalih. Poza podrazumeva da žena legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze, prenosi Zadovoljna.rs.

seks 1 630x426 1
Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Zadovoljna.rs