Login/Registracija

ISKRENA ISPOVEST NAJPOZNATIJE STRIPTIZETE: „Ćerka poznate pevačice je plesala u mom klubu“ (VIDEO)

Branka Milijančević poznatija po pseudonimu Branka Blek Rouz (Branka Black Rose) je srpska striptizeta i preduzetnica. Za Grand online prisetila se svojih početaka i ispričala da je prodavala garderobu na Novom Beogradu, radila u pekari, mesari i nikada nije gubila veru u sebe da će nešto više uraditi u svom životu ističući da je optimizam nikada nije napustio.


Znam kada sam čak delila krofnu sa tadašnjom koleginicom,jer za više nismo imale i tad sam joj rekla kada i budem imala više novca neće me to promeniti kao osobu. Znate, stekla sam tokom života dovoljno za dobar život, ali se nisam promenila. Ljude ponese novac, lupi ih slava u glavu što ja kažem, ali ipak to sebi nisam dozvolila – ispričala je Branka koja se striptizom bavi od 1999. godine. Za vrlo kratko vreme stekla brojne obožavaoce u Srbiji i regionu.


Dve godine kasnije je osnovala školu muško-ženskog striptiza, kasnije i klub. Mimi Merzedes je bila jedna od njenih učenica, ali i ćerka jedne naše poznate pevačice.

-Mimi je došla kod mene i mogu da kažem da je i tada bila vrlo profesionalna. Njena majka kada je čula za to, došla je kod mene i ja sam objasnila da je njena ćerka bezbednija kod mene u klubu nego u gradu. Kod mene je pravilo da nema prostitucije i narkotika, čak i testiram na narko test ne samo plesačice već i sve zaposlene. To je meni jako važno jer mogu da kažem da sam porodično istraumirana na tu temu jer je moj mlađi brat bivši zavisnik i znam kolika je to muka. A da, istina je da je dolazila da pleše i ćerka Maje Odžaklijevske – otkrila je Branka. 


Za emisiju „Život priča priče“ ona se prisetila i nastupa koji je bio upriličen za zabavu političara Mlađana Dinkića, kao i to da li je bilo opasno zabavljati se sa članom Zemunskog klana, ali nam je ispričala kako je njen posao uticao na njen emotivni život.

Njenu životnu priču i iskustva pogledajte u videu ispod, verujemo da nećete ostati ravnodušni. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Ćulibrk