Login/Registracija

Zašto je baš 12.12.2020. NAJMOĆNIJI dan u godini?

12.12.2020. smatra se najmoćnijim datumom u numerologiji, kaže numerolog Goca Drašićić i otkriva da ovi brojevi donose moćne poruke Univerzuma. 

Ta dva broja 12 = 1+2 =3 ✔ 12.12. se smatra za najmoćniji dan u godini, otvara se portal broja 12, i ovaj niz brojeva donosi potrebnu energiju za pozitivnu transformaciju, kako sopstvenog bića, tako i odnosa sa drugima. 2020. godini niz brojeva 12.12. je poseban i drugačiji jer se događa istovremeno kada i velika konjukcija Saturna i Jupitera, odnosno veliko Doba Vodolije. 

12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje pozitivne promene, ali one su jasne, lagane i direktne, tvrdi Goca. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolazi.

12 = 1✔Jedinica predstavlja novi početak i liderske sposobnosti, a 2 je broj balansa i harmonije. Kada se spoje daju, moćan niz i snažnu energiju koja podstiče na samoostvarenje. Takođe, ovaj niz nas podstiče da izgradimo bolje veze i odnose sa bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo neka stara prijateljstva u ljubavi. Podstiče nas da se povežemo sa vlastitim bićem, pročitamo kodove sopstvene duše i odgonetnemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira.Takvu energiju vredi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu kosmičku snagu promena koja nam stiže. Ipak uz dva Jupitera iz 12.12, i jedne Venere, sreća će nam doći, tvrdi Goca.

……

Foto: Katarina Stanković,
Autor: N. Pantelić