Login/Registracija

Vikend donosi HAOS, ova tri znaka neka budu spremna

Astrolozi tvrde da nam se za vikend sprema pravi rolerkoster, pogotovo za tri horoskopska znaka. Od danas, 18. novembra kreću turbulencije, jer početak vladavine Strelca za pojedine znakove sprema ludilo.

Rak

Ne verujte svemu što čujete i više puta proverite svu dokumentaciju sa kojom se nađete u kontaktu ovih dana. Može se desiti da vas nečija nemarnost ili pak pokušaj manipulacije dovedu do nepromišljenih odluka koje će vas koštati velikog novca.

Završite prvo sa obavezama koje stoje pod sekcijom „morati“, a večernje sate vikenda provedite u krugu ljudi pored kojih se osećate najopuštenije.

Škorpija

Kada ovog vikenda budete donosili važnu odluku u vezi sa nekom situacijom, zapitajte se gde ste to već ranije videli. Oslonite se na ono što vam instinkt šapuće i pratite znakove pored puta na koje nailazite, prenosi Luftika.

Oslonite se prvenstveno na sebe ovog vikenda, jer partner i vama bliske osobe nisu u mogućnosti da vam trenutno budu od pomoći. Ne samo da nećete imati podršku nego vam neko vaš, blizak, može zabiti nož u leđa. Poseban oprez ovog vikenda.

Jarac

Kako se približavate cilju i priželjkujete da sa nekim situacijama izađete na kraj, čini se da se stvari još više komplikuju. Presaberite se ovog vikenda i vidite čime raspolažete od resursa, te učinite ono što vam nakon rekapitulacije deluje kao najbolje rešenje.

Prebacite fokus sa drugih na sebe i pozabavite se svojim potrebama. Pomoć koju pružate drugima ovih dana može biti kontraproduktivna po obe strane.

Foto: Pixabay,
Autor: I. A.