Veliki horoskop za avgust: Kome odmor donosi romansu?

Ko će upoznati srodnu dušu ovog leta? Kome će se napokon razjasniti poslovni planovi? Ko će se napokon rešiti osećaja anksioznosti? Veliki horoskop za avgust donosi Zadovoljna.hr.

dff9c6eb5a4290d493fff3555d6a850d913d9582

OVAN Avgust će za vas biti izuzetno aktivan mesec. Sada dolaze na videlo neke od vaših karakternih crta. Za suprotni pol postaćete vrlo privlačan zalogaj i moći ćete privući mnogo ljudi, među kojima će biti i nekoliko dragulja od posebnog interesa. Jedna od tih osoba imaće vam nešto zanimljivo za reći sredinom meseca.

BIK Bikove još drži povremena melanholija, ali ovo je mesec koji je idealan za optimističniji pogled na svet. Prošetajte do tržnog centra, kupite novu haljinu, popijte kafu s dragom osobom, uzmite nekoliko slobodnih dana i jednostavno se prepustite blaženoj lenjosti čitajući svoje omiljene knjige ili gledajući televiziju. Međutim, pokušajte da u ovom trenutku ne budete sami. Neka s vama bude neko kome je stalo do vas ili netko čije prisustvo pozitivno utiče na vas, posebno početkom meseca. Takva će osoba imati zaista blagotvoran učinak.

BLIZANCI U avgustu će doći do izražaja uspavana želja za putovanjem, istraživanjem, širenjem vidika i uzimanje od života onog što je najdragocenije. Da biste se osećali bolje, odlučite se za kratko putovanje početkom meseca. Dobro će vam doći. Sklonićete se od sveta i napuniti baterije za nadolazeću nedelju.

4303e97b65dfcbc4a64dd79cca523bcc863c7219

RAK Mnoge aktivnosti i druge dužnosti koje morate obavljati na kraju će vas naterati da se osećate umorno tokom avgusta. Ali to je sasvim normalno ako još niste dočekali godišnji odmor. Godišnji odmor biće izvrsna prilika da se smirite, odmorite od svakodnevice i napunite baterije. Izvucite iz trenutaka mira i tišine što je više moguće za sebe, a ako je potrebno, na neko se vreme i osamite. To je posebno važno od 5. do 10. avgusta.

LAV Od prvih dana avgusta osećaćete snažnu radost, a to će vas povesti u jako dobro, optimistično raspoloženje. Do izražaja će doći i vaše praktične veštine, a to će vas naterati na planiranje pre nego što započnete bilo koji projekt, a to će poprilično zaprepastiti osobu u vašem neposrednom okruženju. Nastavite tako i videćete da možete ostvariti sve ono o čemu ste dugo sanjali.

DEVICA U avgustu ćete osetiti olakšanje u vezi mnogih stvari koje već dugo vise u vazduhu i čekaju svoje razrešenje. Prestaćete stvarati nesporazume i temeljno analizirati svoje zdravstveno stanje. Baš ćete u tim situacijama vezanima uz zdravlje saznati ko je vaš pravi prijatelj. Kako je moguća prehlada, uzimajte dovoljno vitamina i jedite sezonsko voće i povrće.

732b06d93f5e262577ec276fb741d668e1d36d59

VAGA Napokon, stiže vreme ispunjenja, posebno kada su u pitanju ljubavna osećanja. U vašem životu započeće potpuno nova era, s distance ćete gledati na stvarnost koja vas okružuje, probleme koji se u njoj javljaju i teške dileme bez rešenja. Da biste ih rešili te tako ušli u novo doba svog života, biće potreban i odmor.

ŠKORPIJA Avgust će biti mesec brojnih otvorenih vrata. Ali upamtite da ćete idući korak moći da napravite samo ako budete istrajni i dosledni u svojim planovima. Pripremaćete se za veliki poduhvat, ali pokušajte da budete oprezni u razgovoru s drugima. U prvoj polovni meseca osetićete prisutnost Lava, a druga polovina nateraće Veneru da u vama probudi ljubav prema učenju i početku istraživanja. Biće to savršeno vreme da razvijate i proširite svoje obrazovanje. Razmislite o tome hoćete li se prijaviti na zanimljiv kurs koji će povećati vaše kvalifikacije.

STRELAC Osećaj slobode pratće vas čitav mesec pa ćete u tom periodu posezati za druženjima i novim pustolovinama. U avgustu vas čeka poseta osobe koja se upravo vratila sa zanimljivog putovanja, a s njime ćete imati priliku za doslednu i trajnu emocionalnu vezu. Značajnu ulogu u vašem životu u bliskoj budućnosti igraće Strelac, Devica i Blizanci, pa se pripremite za bujan društveni život, posebno sredinom meseca.

f456a22a8c263e1bb2fabe025653560d602cc2e8

JARAC Počećete da pristupate životu na lagan i optimističan način. Bićete voljni da putujete, upoznajete nova mesta i učite nove stvari. Zato ćete početi da osećate veći entuzijazam u obavljanju svakodnevnih dužnosti, a vaša će glava biti puna ideja. Upoznaćete osobu s osobinama nalik vašima, a oni u vezama s partnerom će napokon postići dugo očekivani kompromis.

VODOLIJA U avgustu se pripremite za mnoga nova iskustva i izazove s kojima ćete se morati suočiti, bilo da je u pitanju učenje, karijera ili međuljudski odnosi. Sasvim je moguće da ćete na ovaj način steći priznanje okoline i povećati osećaj vrednosti. Moćićete efikasno da ispunite sve obveze i od toga dobijete neverovatno zadovoljstvo.

RIBE Avgust će za vas biti mesec u kojem ćete donositi mnoge odluke važne za vas i vašu budućnost. Ovi će vas izbori motivisati da promenite način ponašanja, da uspostavite odnose s drugima i da predvidite svoju karijeru. U svakom trenutku pratiće vas bistrina uma, kao i sposobnost da brzo procenite šta bi trebalo završiti i koji će biti smer u kojem idete.

Foto: E. Srdić,
Autor: S. Čumić / Zadovoljna.rs