Login/Registracija

Ovo su tri najmuževnija horoskopska znaka: Njihove žene će imati kraljevski tretman

0a721f3cad103d93aa9fcb36df036636083f0891
Tri najmuževnija horoskopska znaka

U današnjem članku otkrivamo tri najmuževnija horoskopska znaka. Za ove znakove, muškost nije samo osobina, već način života, a njihove partnerke u ljubavi mogu očekivati nešto poput kraljevskog tretmana. Pripremite se da zaronite u astrološki svet snage i karaktera koji definišu ova tri izuzetna znaka zodijaka.

Devica

Muškarci Device su mirni, logično razmišljaju i imaju neobičan smisao za humor. Muški pripadnici ovog znak uvek su tu za osobe do kojih im je stalo, a posvećeni su i drugim stvarima, ali to uvek čine bez puno napora i prirodno, bez stresa i sekiracije.

Device su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše sa feminističkim pogledima na svet.

f922568f974d0a8b8213620c99d3ddd9cadb5704

Vaga

Muškarac Vaga voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmeren, korektan, marljiv i iskren… Kućnim poslovima koji se smatraju isključivo ženskim on pristupa s puno poštovanja.

Upravo zbog toga mu se divimo, kao i zbog snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa detinjastim. Ako ste videli kako se muškarac Vaga igra sa detetom, onda znate na šta mislimo.

vaga 2

Ovan

Muškarac Ovan je duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstvenog doma i stvaranju sopstvene porodice.

Voli da preuzme inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Pročitajte i:

Foto: pixabay,
Autor: luftika.rs