Login/Registracija

Ovo treba da znate ukoliko ste se zaljubili u muškarca Škorpiju

entrepreneur 593358 1280

Ukoliko Vas intrigira da bolje upoznate nekog od predstavnika ovog dinamičnog, strastvenog i misterioznog znaka, fokusirajte se na njegove osobine ličnosti, snage i slabosti, ali i očekivanja sa kojima ulazi u odnose.

Muškarac Škorpija: Osobine ličnosti

guy 2617866 1280

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj prirodi, ambicijama i dubokim emocijama. Kada muškarac Škorpija nešto poželi, učiniće sve da to i dobije.

Ovaj muškarac je snalažljiv, inteligentan i vrlo odlučan, što ga čini izuzetno privlačnim partnerom. Međutim, sa druge strane, Škorpije su misteriozne i zatvorene, što može zahtevati vreme, ali i strpljenje i upornost kako biste ga bolje upoznali.

Škorpija je iskrena i direktna osoba, te prirodno teži održavanju integriteta. Njegova iskrenost često može izazvati konfliktne situacije, jer ne strahuje da izrazi svoje mišljenje, čak i u situaciji kada ono nije naročito prijatno.

adult 1868750 1280

Muškarac Škorpija strastvena je i veoma emotivna ličnost, a sve to se odražava na njegovu sliku ljubavi. Kada se zaljubi, posvećen je i veran, ali istovremeno može postati ljubomoran i posesivan, što drugu stranu u partnerskom odnosu može gušiti i vremenom odbiti.

Muškarac Škorpija: Razumevanje Škorpije u odnosima

Škorpija zahteva iskrenost, poverenje i vernost od svog partnera, a ceni duboku emocionalnu povezanost u odnosima. Očekuje da mu partner uzvrati emocijom, da bude podjednako posvećen i strastven kao i on.

Škorpijama treba vremena da zavole, da se otvore, poveruju i uvere se da je njihov partner pouzdan i ozbiljan u svojim namerama.

U odnosima može biti prilično zahtevan, jer očekuje istu meru strasti, posvećenosti i odlučnosti od svog partnera. Ne voli površne odnose, pa izbegava one trivijalne razgovore.

Ceni duboke, duhovne i emocionalne veze i spreman je u i za njih uložiti nadljudski napor. On gine za odnos ukoliko oseti pravu povezanost.

happy 1836445 1280

Muškarac Škorpija: Loše osobine Škorpije

Uprkos mnogim pozitivnim osobinama, Škorpija naravno poseduje i određene slabosti. Ljubomora, posesivnost i osvetoljubivost su osobine koje mora savladati i naučiti da iskontroliše, jer ga one mogu dovesti u pomenute konfliktne odnose.

Potreba za kontrolom i rigidni zahtevi mogu izazvati neslaganja i tenzije u emotivnim odnosima, naročito ukoliko druga strana ima drugačije mišljenje u odnosu na stavove muške Škorpije.

Takođe, Škorpija može lako postati previše zatvorena i tajanstvena ličnost, što dalje vodi ka problemima u komunikaciji i razumevanju sa partnerom.

Intenzivna priroda i snažne emotivne reakcije mogu ga dovesti do svađe i konflikta u slučaju da na svom putu ne nauči da kontroliše emocije.

backpacker 772991 1280

Muškarac Škorpija: Kako osvojiti Škorpiju

Recept za osvajanje Škorpija glasi: Budite iskreni, verni i otvoreni. Poštujte njegovu potrebu za određenom dozom privatnosti, ali budite spremni da sa njim delite svoje misli i osećanja.

Budite samouvereni, stabilni i prepustite se strasti. Pokažite mu koliko ga volite, cenite i poštujete, odnosno šta ste sve spremni da uložite u odnos.

Škorpija će sigurno znati da odgovori na partnerovu pouzdanost, iskrenost i posvećenost. Nemojte zaboraviti da morate biti otvoreni i tolerantni prema njegovim potrebama i željama, te da će biti potrebno izdvojiti vreme kako biste ga dublje upoznali.

Kako bi izgradili dugotrajan i strastven odnos na čvrstim temeljima, morate implementirati vezu koja se zasniva na poverenju i poštovanju i nekada teško podnošljivom intenzitetu.

Na kraju, spremite se za vrlo neizvestan izazov koji će pre svega zahtevati ogromne doze strpljenja, razumevanja i posvećenost, prenosi Luftika.

PROČITAJTE I:

Foto: Pixabay,
Autor: A.M.