Login/Registracija

Privlače se kao magnet, a sušta su suprotnost! Ove astro kombinacije su i te kako moguće

couple 2601156 1280 1

Svi smo se susreli s parovima koji na prvi pogled deluju kao voda i vatra. Njihove ličnosti su toliko različite da se često pitamo kako je uopšte moguće da su zajedno. Ali te razlike su često ono što čini njihovu vezu jačom. Poput magneta, oni se privlače uprkos svim suprotnostima.

U nastavku otkrijte koji horoskopski parovi su najbolji dokaz da se suprotnosti zaista privlače, piše Index.hr.

Ovan i Vaga

Dok Ovnovi često vode instinkti i impulsivnost, Vage traže ravnotežu i harmoniju u svemu. Ovnovi su vatreni znak, dok su Vage vazdušni znak, što znači da njihove energije mogu da deluju neusklađeno. Ipak, ono što ih spaja je strastvena priroda i želja za novim iskustvima. Vage će umiriti Ovnove kada postanu previše napeti, dok će Ovnovi podstaći Vage da izađu iz svoje zone udobnosti.

Rak i Jarac

Rakovi su osetljivi i emocionalni, dok su Jarčevi često ozbiljni i usmereni na ciljeve. Na prvi pogled, teško je zamisliti da ova dva znaka mogu da imaju skladnu vezu. Međutim, Rakovi i Jarčevi zajedno čine izuzetno stabilan par. Jarčevi pružaju osećaj sigurnosti i stabilnosti koji cene Rakovi, dok Rakovi podsećaju Jarčeve na važnost emocija i povezanosti.

Blizanci i Strelac

Iako oba znaka vole slobodu i avanture, Blizanci često lete od jedne zanimacije na drugu, tražeći raznolikost i uzbuđenje, dok Strelčevi traže dublje značenje u svemu što rade. To može dovesti do nesporazuma, ali istovremeno ova dva znaka mogu međusobno da pruže upravo ono što im nedostaje. Strelčevi će Blizancima pomoći da pronađu smisao u tome što rade, dok će Blizanci Strelčevima pružiti neophodnu zabavu i avanture.

couple gc21cc814e 1280

Devica i Ribe

Device su analitične dok su Ribe intuitivne i vole da sanjare. Uprkos njihovim očiglednim razlikama, ova dva znaka imaju posebnu povezanost. Device mogu da pomognu Ribama da ostvare svoje snove i vizije, dok Ribe Devicama mogu da pokažu važnost empatije i intuicije. Njihova veza može biti duboka jer se njihove kvalitete međusobno nadopunjuju.

BONUS VIDEO: Sanela Hasić otkrila šta joj je Ceca poklonila u finalu

PROČITAJTE I:

Foto: Pixabay,
Autor: Grand