Login/Registracija

Preokret do kraja meseca: Merkur njima donosi sreću

Merkur je 18. januara započeo direktno hod, što su odlične vesti za sve znakove. Njegov je retrogradni hod kroz znak Jarca trajao od 29. decembra do 18. januara, a to je razdoblje za mnoge bilo obeleženo poteškoćama i nesporazumima. Na videlo su isplivali stari problemi, a greške iz prošlosti došle su na naplatu.

Kada se Merkur počne kretati direktno, vreme izazova je iza nas. Ulazimo u razdoblje u kojem ćemo dobiti priliku izgladiti nesuglasice i poboljšati odnose s okolinom. Počinje se nazirati kraj problemima, a kod mnogih će se ponovo probuditi optimizam.

Jarac

Budući da se kretao njihovim znakom, Jarci su bili najviše pogođeni retrogradnim Merkurom. U proteklom su se razdoblju susretali s poteškoćama vezanim za posao, financije, domaćinstvo i porodicu, no to sada postaje deo prošlosti.

Problemi će se početi polako rešavati, a ujedno im se otvara prilika za ostvarenje poslovnih i novčanih planova.

Devica

Device su se poslednjih nedelja susretale s poteškoćama na poslu, no sada će primetiti da im sve ide brže i lakše. Biće snalažljive i kreativne pa će uspešno pronaći rešenje svakog problema.

Ako se potrude oko posla, očekuje ih nagrada. Ovo je razdoblje povoljno i za rešavanje ljubavnih trzavica.

Vaga

I Vage će osetiti olakšanje. Primetiće da okolina više uvažava njihovo mišljenje, što će im dati vetar u leđa i podstaknuti da se izbore za poslovne ciljeve.

Poboljšaće narušene odnose s bližnjima, a posebno će zadovoljne biti intimnim životom. Planovi vezani za kupovinu ili preuređenje stana mogli bi se pomaknuti s mrtve tačke.

Foto: pixabay,
Autor: Luftika