Login/Registracija

Poznati turski astrolog Murat nema baš lepe vesti za leto: Ova 3 znaka grcaće u problemima

Leto pred nama doneće probleme za određene horoskopske znakove. Tri znaka spadaju u grupu ljudi kojima će biti najteže, navodi turski astrolog Murat Kojun.

Lav

Za Lavove će druga polovina aprila biti puna iznenađenja. Moraće da budu pažljiviji u odnosima sa ljudima koje vole, kao i da se potrude da sačuvaju brak.

Svaki odnos mora da evoluira, što će biti njihov zadatak u drugoj polovini aprila 2023. godine. Sve što su želeli vezano za karijeru se menja, postaviće nove ciljeve.

Nisu isključene ni druge ponude za posao, pa čak ni promena profesije.

Devica

Device će imati priliku da konačno reše složene porodične odnose i počnu da pišu novu životnu priču. Iako ovo nije ono što zapravo žele, u dužem vremenskom periodu će im biti od koristi.

Sledeći mesec će biti vreme velikih promena za osobe rođene u ovom znaku, iako će morati da se prilagode novim okolnostima, što će biti teško za njih.

Astrolog savetuje da se smire i prihvate sve što im proleće donosi, inače će samo pogoršati situaciju.

Škorpija

Prema astrološkim prognozama, Škorpije će tokom aprila biti izazvane na polju porodičnih odnosa, ne samo sa užom porodicom i partnerom, već i sa bližom rodbinom.

Moguće su promene u braku, a sve će zavisiti od njihove spremnosti na kompromise i želje da izbegnu konflikte.

U drugoj polovini aprila, očekuje ih niz izazova i problema na poslu koji će ih naučiti kako da unaprijede svoju komunikaciju sa drugima.

Takođe, savetuje se Škorpijama da obrate pažnju na svoje zdravlje i da ga održavaju tokom cele godine.

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Luftika.rs