Login/Registracija

Mars ulazi u znak Lava: Njima slede velike promene 

Planeta akcije, hrabrosti i strasti – Mars, ušla je 20. maja u vatreni znak Lava i tu će će boraviti sve do 10. jula.

Planeta Mars će svojim borbenim duhom samo dodatno pojačavati već snažan uticaj Lava. Ova kombinacija stvara osobu koja je puna samopouzdanja, hrabra i odlučna u ostvarivanju svojih ciljeva.

Mars u Lavu teži da ostavi trag i bude u centru pažnje.

Osobe s ovim položajem Marsa često imaju jaku volju, sposobnost da preuzmu rizike i hrabrost da se suoče s izazovima. Oni su vatreni, strastveni i entuzijastični u svojim poduhvatima, težeći postizanju vrhunskih rezultata. Njihova velika energija i entuzijazam mogu biti zarazni, privlačeći druge i inspirišući ih da slede njihov primer.

Mars u Lavu takođe donosi kreativnost i umetnički duh. Ove osobe su često talentovane, izražavajući se kroz umetnost, performanse ili liderstvo. Njihova strast i intenzitet mogu biti vidljivi u njihovom izražavanju umetničkih talenata, bilo da je reč o glumi, plesu, muzici ili pisanju.

Ipak, važno je da osobe s ovim položajem Marsa budu svesne svoje moći i da kanališu svoju energiju na konstruktivan način. Ponekad mogu biti skloni preteranom egoizmu, dominaciji ili agresiji. Zbog toga je važno naučiti kontrolu i pronaći ravnotežu između samopouzdanja i pažnje prema drugima.

U suštini, Mars u Lavu donosi snažnu volju, hrabrost i strast za ostvarivanjem ciljeva. Ova kombinacija energije izražava se kroz kreativnost, liderstvo i žar, stvarajući jedinstvenu ličnost koja blista i ostavlja neizbrisiv utisak na svetu oko sebe.

Mars u Lavu povoljno će delovati na Strelčeve, Lavove i Ovnove. Sa druge strane, znakovi među kojima su Bikovi, Vodolije i Škorpije će pretrpeti negativan uticaj Marsa do 10. jula.

BIK

Mars u Lavu donosi vam zemljotres u porodici. To su tenzije, rasprave, potreba za preseljenjem. Nećete biti zadovoljni porodičnim odnosima, a odnos sa jednim roditeljem će biti u fokusu.

Potrebno je da se pronađe balans i kompromis u porodičnim odnosima koji su vam važni. Spremite se za kvarove u stanu.

ŠKORPIJA

Mars u Lavu donosi vam probleme na radnom mestu. Imaćete problem sa autoritetom i prihvatanjem tuđeg mišljenja na poslu. Težićete promeni na poslu ali pod vašim uslovima.

Zbog toga će često i biti rasprava jer nećete biti popustljivi u ovom periodu, a svako tuđe mišljenje doživljavaćete kao kritiku.

VODOLIJA

Ova pozicija Marsa donosi vam probleme u braku. Isto tako se odnosi na poslovna partnerstva. Uvidećete da su razlike velike i da ne možete da pronađete zajednički jezik. Taj tempo će se zadržati do 10. jula.

Probajte da ne osuđujete partnera za svaku grešku.

(Luftika)

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković