Ova tri horoskopska znaka u februaru čeka velika sreća, zabava i flert

people g37842d700 1280 1

Januar je gotovo po pravilu težak mesec i ako se osećate kao da vam ponestaje energije, strpite se još malo. Uskoro ćemo svi moći da odahnemo, jer je februar pun obećanja.

Drugi mesec u godini počinje grubo, ali utire put za mnogo uzbuđenja. Ako ste jedan od srećnika Zodijaka koji će imati najbolji mesec februar 2023. onda ćete iskoristiti sve mogućnosti koje mesec pred nama pruža.

Evo zašto oni koji su rođeni sa suncem ili ascendentom u Jarcu, Vodoliji i Ribama imaju mnogo čemu da se raduju sledećeg meseca:

star sign g64eaf8841 1280 3

Jarac

Januar je bio ispunjen borbama, a kako februar počinje, pronaćićete snagu da se podignete i pokušate ponovo. Mnogo ste razmišljali o tome ko ste i šta vam je suđeno da radite, a ovog meseca se osećate tako podmlađeno.

Inspiracija će uskoro projuriti kroz vaše srce, zato prihvatite taj svetlucavi osećaj saznanja da ste ušli u izvor magije koji samo vi možete da iskoristite. Imate poklone koje niko drugi nema, a ovog meseca učite kako da poštujete te poklone.

star sign g385c8f92a 1280 2

Ribe

Kako mesec dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da oslobađate toliko bola, intenziteta i žaljenja iz prošlosti. Imali ste dugu godinu ispunjenu usponima i padovima, a tokom februara prihvatate mir koji vam pomaže da integrišete lekcije koje ste naučili.

Prihvatite proces opraštanja, jer nemate drugu šansu; dobijate beskonačnu količinu šansi svaki dan. Kada sezona Riba počne 18. februara, možda ćete se osećati spremnim da pokušate ponovo, znajući da ste jači i iskusniji u ciljanju meseca i sletanju među zvezde.

star sign gcb92e7e3c 1280 2

Vodolija

Žudeli ste za malo jasnoće, a ovog meseca počinjete da se fokusirate na ono što je zaista važno. Međutim, jasno sagledavanje stvari nije uvek duhovno buđenje za koje mislite da će biti.

Ponekad, u početku može biti teško obraditi sebe i svoj život onakvim kakav jeste. Ali dok razbijate iluzije i tražite istinu, takođe otkrivate kolika je vaša snaga. Prošli ste kroz toliko toga i vaša otpornost vam daje samopouzdanje da uradite nešto što vas je oduvek plašilo.

Foto: pixabay,
Autor: B.S./Luftika