OPREZ: Četiri znaka moraće od 12. januara da pripaze na finansije i ego

narcisiodne osobe

Mars, planeta najveće energije, konačno izlazi iz retrogradnog hoda 12. januara. Nakon što se okrene direktno, videćemo načine za prevazilaženje prepreka na putu ka uspehu.

Ukoliko još niste uspeli da pokrenete projekat ili da se jasno izrazite partneru ili prijatelju, planeta ratnica u direktnom hodu će vam iznenada pokazati kako – i gurnuće vas napred.

star sign gb295e3e54 1280 3

Ovan

Dugo ste se suočavali sa problemom u vezi sa vašim agresivnim tonom i načinom komunikacije, sukobima sa članovima porodice i stvarima vezanim za finansije.

Sve će početi da se popravlja, ali i dalje morate biti svesni svojih navika u ishrani i fizičkog zdravlja.

star sign gaf83f28a1 1280 2

Bik

Možete se radovati rešavanju pitanja vezanih za imovinu. Međutim, pošto je Mars takođe gospodar dvanaeste kuće, što predstavlja rashode i gubitke, možda ćete imati neke troškove tokom ovog perioda.

Budite oprezni tokom dogovora. Pogodan period za one koji traže srodnu dušu i preuzimaju inicijativu za pronalaženje prave osobe za sebe.

star sign gf114d8b85 1280 2

Blizanci

Blizanci koji se suočavaju sa problemima u svom profesionalnom životu, osetiće olakšanje kada Mars krene direktno u Biku. Mars takođe aspektuje vašu sedmu kuću, kuću partnerstva i braka.

Dakle, zbog vaše dominantne prirode može doći do nekih nepotrebnih sukoba ega, koji bi mogli da ometaju vaš odnos sa partnerom i mogli biste da uočite uspone i padove.

star sign g071322b31 1280

Rak

Budući da se kreće u vašoj jedanaestoj kući dobitaka i želja, izazovi sa kojima ste se suočavali kao što su finansijski problemi, problemi i sukobi na radnom mestu, kašnjenje napredovanja i povećanja – proći će.

Studenti mogu da se koncentrišu na svoje studije.

star sign gbdd4b5c3b 1280

Lav

Mars vlada devetom i četvrtom kućom za rođene u znaku Lava. Sada ova planeta postaje direktna u vašoj desetoj kući. Problemima sa kojima ste se suočavali od svojih šefova, starijih i mentora na svom radnom mestu će doći kraj.

Uslediće velike koristi u profesionalnom životu. Bićete ispunjeni novim mogućnostima.

star sign g7ed6966b3 1280 1

Devica

Rođenima u znaku Device Mars donosi posebno poboljšanje odnosa sa starijim članovima porodice, ali i sa autoritetima na poslu.

Imate podršku članova porodice, razvijajte empatiju.

star sign g8bfe60bdc 1280

Vaga

Za domoroce Vage, Mars vlada drugom i sedmom kućom i sada se direktno kreće u 8. polju. Dakle, možemo reći da rođeni u znaku Vage može doživeti malo olakšanja od neizvesnosti i iznenadnih problema, ali možda neće biti u potpunosti oslobođeni problema vezanih za novac.

Takođe, treba da pazite na svoj govor i izbor reči, posebno kada imate posla sa autoritetom i starijim odraslima.

star sign gd725e4165 1280

Škorpija

Direktno kretanje Marsa može da vam pruži izvesno olakšanje od sukoba u braku, ali to neće biti u potpunosti rešeno. Samo vi ste ti koji možete u potpunosti da rešite konflikt svojom samokontrolom. Dakle, obratite dodatnu pažnju na vaš bračni život.

Marsov aspekt desete kuće će vam dati veoma dobre rezultate u pogledu profesije, pa čak i profesionalnog partnerstva. Marsov aspekt učiniće vas punim energije, što je dobra stvar, ali takođe može da vas učini arogantnim, što bi moglo da ugrozi vaš imidž u javnosti i vaš odnos sa vašim voljenima.

star sign g1ebc6e52e 1280

Strelac

Kada je Mars direktan očekuju vas rešenja i pomirenje sa određenim ljudima. Sada je važno da naučite kako da oprostite. Studente očekuje napredak na poslu.

Izbegavajte poroke i vodite računa o zdravlju.

star sign g64eaf8841 1280 1

Jarac

Mars vlada vašom četvrtom i jedanaestom kućom i sada postaje direktan u petoj kući dece, obrazovanja, romantičnih veza. Tako će prvo studenti Jarca koji su se mučili u studijama zbog retrogradnog Marsa osetiti olakšanje i promenu energije. Neće osećati nemir ili paniku i moći će da se koncentrišu na učenje.

Osim toga, uz direktan Mars u Biku, vaš odnos sa majkom će se poboljšati i konflikti u porodičnom životu će biti rešeni.

star sign gcb92e7e3c 1280

Vodolija

Za starosedeoce Vodolije, Mars vlada trećim poljem i desetim poljem i sada će biti u direktnom kretanju u četvrtom polju majke, kuće, kućnog života, zemlje, imovine i vozila. Sve borbe vezane za ova pitanja će se kretati ka rešenju.

Ako ste stavili na čekanje bilo koji posao u vezi sa prodajom ili kupovinom imovine ili planom zamene vozila, to možete učiniti sada.

star sign g385c8f92a 1280

Ribe

Problemi sa kojima ste se suočavali sa bliskim ljudima mogu biti rešeni, sada ćete moći da komunicirate i prenosite svoje ideje drugima.

U zdravstvenom smislu, vaša izdržljivost i energija biće sjajni tokom ovog perioda. Provodite više vremena sa bliskim ljudima.

Foto: pixabay,
Autor: B.S./Zadovoljna.rs