Dvostruki pun Mesec u Jarcu uskoro kreće, evo šta se menja

horoskop 4

Lunarne faze značajno utiču na tok naših života i sudbine, a upravo se nalazimo u periodu jednog od najintenzivnijih kosmičkih događaja leta 2024. – dvostrukog punog Meseca u Jarcu.

Ovaj astrološki fenomen započeo je 24. juna, a završava se 21. jula. Pored ose pomračenja u Vagi i Ovnu, puni Meseci čine opoziciju između znakova Jarca i Raka. Oni su odgovorni za karijeru i nekretnine, kao i ciljeve u životu svake osobe.

horoskop

To znači da će drugi pun Mesec u Jarcu 21. jula 2024. prodrmati životne temelje mnogih ljudi, a Mesec će ovog dana biti u pozitivnom aspektu trigon sa planetom iznenađenja Uranom.

Astrolozi tvrde da će šokantne okolnosti, tokom dvostrukog punog Meseca u Jarcu, najviše uticati na tri znaka Zodijaka.

Blizanci

Pun Mesec će se desiti u vašem sektoru porodičnih finansija – to može da dovede do ulaganja. Na primer, možete da nasledite stan, vikendicu, ili zemljište od starijeg rođaka, koje ćete kasnije odlučiti da prodate.

Ipak, ključni momenat desiće se tokom punog Meseca u Jarcu. Prema tome, 21. jula 2024. možete da dobijete i odobrenje banke za kredit, piše Žena Blic.

horoskop 2

Strelac

Pun Mesec u Jarcu dolazi u vaš finansijski sektor, što znači da će se 21. jula desiti važan događaj vezan za vaš lični novac. Možda ćete odlučiti da investirate, obavite veću kupovinu, ili preraspodelite prihode, kako biste poboljšali svoje životne uslove.

Vladar punog Meseca, Saturn, biće u sektoru nekretnina. Možete uspešno da prodate ili kupite stan, a možda čak i da iznajmite prostor za posao.

esoteric 652641 1920

Vodolija

Nešto mistično, i u isto vreme sudbonosno, može da vam se desi u ovom punom Mesecu, jer se dešava u sektoru tajni.

Međutim, u isto vreme vaše lične finansije su naglašene planetom karme, Saturnom, i trigon aspektom u nekretninama.

Verovatno je da 21. jula 2024. za kratko vreme možete da dobijete iznenadne informacije, koje će uticati na kupovinu ili prodaju kuće.

aa6851b56bec1e10751e924d7eed9a5799eaf2eb

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Pixabay,
Autor: A.M./Luftika