Login/Registracija

BUDITE OPREZNI DO 19. FEBRUARA: 3 znaka su posebno u OPASNOSTI

Retrogradni Merkur tek što se završio, a sledi turbulentan period koji donosi vladavina Vodolije.

Vladavina Vodolije počela je 20. janara i traje sve do 19. februara, a može doneti mnoge promene i potpuno drugačije početke.

Mada će svaki horoskopski znak osetiti uticaj Vodolije, tri znaka će posebno pogoditi, a evo i koje.

LAV

Vladavina Vodolije može biti vrlo naporna za Lavove. Imaće osećaj da ne mogu stati, neki planovi bi se mogli izjaloviti u zadnji čas, a na poslovnom planu mogu se pojaviti poteškoće.

Horoskop Lavovima savetuje da se čuvaju naglih i ishitrenih reakcija, jer će im u ovom razdoblju trebati malo da ugroze odnos s bliskim osobama. Što se privatnog života tiče, Lavovi će biti skloniji ljubomori no inače, zbog čega su mogući sukobi s partnerima.

DEVICA

Device su prilično snalažljive u svakoj situaciji u kojoj se nađu. Ali ovo razdoblje može ih dosta opteretiti, zbog čega će im biti teško završiti sve obaveze, piše Story.hr.

Promene se događaju na porodičnom planu, pa horoskop predviđa da će mnoge Device slobodno vreme žrtvovati za svoje najdraže. Savetuje se da se čuvaju stresa, ali ne bacati novac. Mogući su neplanirani izdaci.

BIK

Bikovima se savetuje da posebnu pažnju posvete poslovnim i finansijskim poslovima, iako će na privatnom planu biti zadovoljni. Umor je neizbežan zbog gomile obaveza, a stres nagomilan zbog finansijskih okolnosti koje se čine nestabilnim.

Horoskop vam savetuje da do 19. februara budete oprezni, ali i da ne nasedate na prazna obećanja na poslovnom planu.

NE PROPUSTITE I

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić/Story.hr