Login/Registracija

Astrolozi su utvrdili: Strelac će doživeti magiju uz ova 4 horoskopska znaka

c3bfefc3c0508db53dc51b651fe1e6dc2ce8de32

Strelčevi važe za avanturistički znak koji svom partneru može zavrteti pamet, vinuti ga u nebesa, ali i snažno ga prizemljiti. Ovaj vatreni znak garantuje uzbudljivu vezu, ali istina je da ne mogu svi da isprate ovu burnu energiju.

Ukoliko volite „ludu vožnju“ i izmeštanje van zone komfora, onda je Strelac pravi odabir.

Neki znakovi jednostavno nemaju potrebne kapacitete da isprate leteće Strelčeve, ali Ovnovi, Blizanci, Lavovi i Ribe su znakovi koji mogu na neki način obuzdati i savladati ove gotovo neukrotive lovce.

Ovan (21. mart – 19. april): Potencijal za doživotnog saputnika

Ako se odnos između Strelca i Ovna može definisati jednom rečju, onda je ta reč „uzbudljivo“.

4367a8523f068e5f496fa9ffd13cbd659601e201

Njihova intima može biti baš onako vatrena poput elemenata od kojih su njihove ličnosti sazdane. Ovan je poznat kao znak koji reaguje instinktivno, koji se ne povlači pred izazovima, a Strelac je promenljive naravi i darovit po pitanju manipulacije što vatrenim Ovnovima može povećati adrenalin i uzbuđenje.

Oba znaka traže nešto više od života, pa će se udruženim snagama potruditi da stvari održe u stanju konstantne akcije i reakcije.

Blizanci (21. maj – 21. jun): Oni se međusobno dopunjuju

Veza između Blizanca i Strelca veoma je interesantna i moguće najvažnija koju će ikada doživeti. S obzirom na to da je reč o suprotnim znakovima, svaki pojedinačno sadrži ono nešto što drugome nedostaje.

Njihov odnos je intenzivan i često vrlo teško podnošljiv. Pola zajedničkog vremena oni se ne mogu podneti. To vreme ima obrise mržnje mnogo više nego ljubavi.

Međutim, kada ovaj duo nađe zajednički jezik, to je erupcija emocija kakva se retko viđa. Problem je u tome što se te suštinske razlike često ispreče između njihove strasti i ljubavi, pa je retkost da ovakva veza potraje na neke duže staze.

36b60b88895666fe123ad5e4f7b17dce00c88203

Odličan primer i pokazatelj predstavlja burna veza između Anđeline Džoli (Blizanac) i Breda Pita (Strelac), a verovatno čitav svet ima predstavu kako se to završilo.

Lav (23. jul – 22. avgust): Nema zabavnijeg para

Sigurno znate osećaj kada neko ušeta u sobu i svojom pojavom ispuni čitavu prostoriju?! E pa takav je slučaj kada u sobu ušetaju Lav i Strelac.

Oni imaju moć da očaraju i zadive prostoriju svojom lepotom, harizmom i živahnom energijom.

Lav je poput Strelca vatreni znak koji odiše bojama i kreativnošću koja privlači Strelca, jer je on znak koji uvek želi da nauči i upije nešto više.

Za razliku od nestalnog Strelca koji ima potrebu da putuje daleko bez stalne adrese, Lav je taj koji im pruža dom i sigurnost, što lutajuće Strelčeve na kraju može više privući od nezasitog instinkta za lovom.

Zamislite da je ovaj par kruna sazdana od dragog kamenja i zlata. U ovoj podeli, Strelac bi bio dragi kamen, a Lav zlato.

Ribe (19. februar – 20. mart): Povezivanje, do beskraja i dalje

Pored činjenice što su svojevrsni „neprijatelji“ u astrologiji jer se nalaze na 90 stepeni jedan od drugog, Strelac i Ribe mogu konstruisati i bitan izuzetak.

Oba ova znaka veruju u nemoguće, te stoga ne bi bilo čudno da svoju mudrost i veru stave u zajednički kolosek.

36a9d1281d9b7e4d98ee66440d627fae2c5c7727

Strelčevi poseduju ogromnu dozu optimizma, što se podudara sa mističnom prirodom Riba.

Zanimljivo je da se Ribe, kao vodeni znak, dive Strelčevima nalazeći da su njihova strast i spontana priroda krajnje inspirativne.

Takođe, mistika Riba često može biti varnica za avanturistički i akciono nastrojenog Strelca, pa ukoliko se ovaj par nađe na ovakvom tragu, za njih granica skoro pa da ne postoji.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Luftika.rs