5 Zodijaka kojima emotivne veze brzo dosade, a njihov duh stalno traga za novim uzbuđenjima

image 10

Postoje osobe koje jednostavno ne mogu da se dugoročno skrase pored jednog partnera, jer stalno traže nova uzbuđenja i senzacije u ljubavnom životu. Moguće je da na ovakav stav velik uticaj ima pripadnost određenom horoskopskom znaku.

Postoje osobe koje jednostavno ne mogu da se dugoročno skrase pored jednog partnera, jer stalno traže nova uzbuđenja i senzacije u ljubavnom životu. Moguće je da na ovakav stav velik uticaj ima pripadnost određenom horoskopskom znaku.

image 11

Astrolozi su izdvojili pet znkova Zodijaka, koji često nailaze na poteškoće prilikom održavanja dugoročne i stabilne veze. Svakako su sposobni da pruže ljubav, ali njihova priroda može predstavljati prepreku, koja otežava da romantična veza potraje.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvosmislenoj prirodi i stalnoj potrebi za promenom. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije i intelekta, Blizanci su izuzetno društveni, radoznali i skloni eksperimentisanju.

Ova osobina ih može učiniti nemirnim, pa se teško fokusiraju samo na samo jednu stvar. Blizancima je teško da ostanu u vezi, pošto im je dosada najveći neprijatelj.

image 12

Traže stalnu mentalnu stimulaciju i avanturu, a ako to ne pronađu u svom partneru, skloni su da traže uzbuđenje van veze. Njihova sklonost flertovanju i istraživanju novih mogućnosti može izazvati nesigurnost i nestabilnost u odnosima, piše Index.

Strelac

Strelčeve krasi slobodarski duh i veliki su avanturisti. Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije i optimizma, Strelčevi cene svoju slobodu više od bilo čega drugog.

Njihova stalna potraga za novim iskustvima i izazovima može ih učiniti nestabilnim u vezi.Strelčevi imaju poteškoća sa privrženošću, pošto se plaše da će im veza ograničiti slobodu i avanturistički duh. Žele da istražuju svet, putuju i upoznaju nove ljude. Ako se osećaju sputano u vezi, brzo će potražiti izlaz, kako bi se vratili svojoj nezavisnosti i slobodi.

image 12 1

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj originalnosti i nekonvencionalnosti. Pod vladavinom Urana, planete revolucije i promena, Vodolije imaju jedinstven pristup životu i ljubavi. Njihova potreba za individualnošću i slobodom može ih učiniti izazovnima za dugoročne veze.

Vodolijama je teško da ostanu u vezi, jer cene svoju autonomiju i intelektualnu slobodu. Često preferiraju odnose koji im omogućavaju prostor za lični rast i razvoj.Njihova sklonost ka društvenim reformama i humanitarnim ciljevima često ih može udaljiti od intimnih odnosa. Šira slika im je važnija od ličnih veza.

image 12 2

Ovan

Ovnovi su dinamični, strastveni i često vrlo impulsivni. Pod vladavinom Marsa, planete akcije i agresije, Ovnovi su neustrašivi i uvek spremni na izazove. Njihova priroda ih često vodi ka novim avanturama i iskustvima, što može biti problematično u odnosima.

Ovnovima je teško da ostanu u vezi, jer njihova impulsivnost i potreba za stalnim uzbuđenjem često dovode do sukoba i nesporazuma. U potrazi su za intenzivnim emocijama i brzo se zasite monotonije. Ako njihov partner ne može da prati njihov ritam, Ovan će brzo krenuti dalje u potrazi za novim izazovima.

image 12

Ribe

Iako su Ribe poznate po svojoj emocionalnoj dubini i saosećanju, njihova idealistička priroda može da izazove probleme u odnosima. Pod vladavinom Neptuna, planete snova i iluzija, Ribe često imaju romantične vizije, koje ne odgovaraju stvarnosti.Ribe teško ostaju u vezi, jer se često izgube u svojim snovima i fantazijama.

Njihova sklonost bekstvu od stvarnosti može ih učiniti nedostupnim partnerima. Ako se suoče sa problemima u vezi, Ribe imaju tendenciju da pobegnu u svet fantazije umesto da se suoče sa stvarnošću, što može dovesti do udaljavanja od partnera, piše zadovoljna.rs.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Pixabay,
Autor: K. Marković / Zadovoljna.rs