Login/Registracija

Gore mreže, devojke progovorile: Ovo su NEVEROVATNE stvari koje muškarci rade dok VARAJU ŽENE

Popularnom društvenom mrežom TikTok kruži novi trend – ljudi snimaju kratke videe na kojima plešu uz opis svih stvari koje su njihovi bivši partneri radili dok su ih varali. Videi koji su objavljeni o ovoj temi prikupili su preko šest miliona pregleda, a neke stvari su iznenadile korisnike ove platforme.

Jedna korisnica navela je da joj je bivši, dok ju je varao, svako jutro donosio doručak u krevet i organizovao joj „posebnu maturu“, s obzirom na to da ona nije mogla da ide na svoje matursko veče. Navela je i da je on čak „izabrao imena za njihovu buduću decu“, a prevario ju je.

Druga tiktokerka objavila je kako njen bivši nije imao lozinku na telefonu, otpratio je sve druge devojke s Instagrama, objavljivao je fotografije samo s njom i istetovirao tetovirao njeno ime, a opet ju je prevario.

@sharlenahassani

But the most important thing to him was honesty😌

♬ original sound – Kyle & Jackie O

Sledeća devojka je napisala da je njen bivši vozio 20 sati samo da je nakratko vidi, odveo ju je na doručak u Pariz i kupio joj kuću od pet miliona dolara za rođendan. I da, i ona tvrdi kako je bila prevarena.

Još jedna devojka je podelila da joj je bivši dečko kupio verenički prsten, ali i dalje ju je varao. Ni šestogodišnja veza nije sprečila bivšeg, koji je obećavao da će je veriti nakon mature, da je prevari. Ona je dodala i da je svakodnevno planirao druženja s njenom porodicom i bio s njom po čitav dan.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović