Login/Registracija

Čeka nas pomračenje Sunca, a njima slede OGROMNE promene na ljubavnom planu!

Pomračenje se događa u sezoni Škorpije, jednom od najsloženijih i najmisterioznijih znakova Zodijaka, i do 21. novembra, dokle traje vladavina Sunca u Škorpiji, primetićete mnoge promene u svom životu, a to uključuje novac, udobnost, odgovornost, ljubomoru i tajne.

Ovo će naročito osetiti rođeni u znaku Bika, Lava, Jarca i Vodolije.

Bik

Pomračenje će aktivirati društveno polje vašeg znaka. Oživećete neka stara prijateljstva, a neko koga ćete upoznati tokom pomračenja igraće kasnije vrlo važnu ulogu u vašem životu. To bi mogla da bude vaša srodna duša. Pred vama će se otvoriti razne prilike i budite spremni da ih iskoristite.

Lav

Ova nova strana koja se otvara u vašem životu odraziće se na finansijsko polje. To neće odmah biti očigledno, ali budite u pripravnosti da iskoristite priliku onda kad vam se sreća osmehne. Razmišljaćete o novim investicijama, a ovo je idealno vreme da ostvarite svoje planove vezane za uređivanje životnog prostora i oživite stari plan štednje. Ako ste sami, nova ljubavna romansa je na pomolu.

Jarac

Neke divne stvari su pred vama i upoznaćete dobre ljude. Fokusirajte se na podršku prijateljima. Komunikacija u svim oblicima, pa čak i putem društvenih mreža, obeležiće narednih šest meseci vašeg života i imate šansu da u virtuelnom svetu upoznate ljubav svog života. U ovom periodu možete naučiti nešto novo, što će vam popraviti šanse za pronalazak novog posla.

Vodolija

Novac će biti vaša glavna preokupacija i bićete fokusirani na to da povećate primanja. Izbegavajte nesmotreno trošenje i razmislite o štednji, može doći i do velikih gubitaka koji će vam obeležiti život. Primirite se ozbiljno kada je trošenje u pitanju. Iskoristite svoju dinamičnost da nađete novi izvor prihoda. Što više izvora novca nađete, to ćete imati sigurniju budućnost.

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković/Luftika