Login/Registracija

Pale maske u ZVEZDAMA GRANDA, teške reči i UVREDE (VIDEO)

Čuda se dešavaju, pogotovo u „Zvezdama Granda“ otkako se treći krug zahuktao, a borba mentora postala sve žustrija.

Očigledno da su dueli uneli novu energiju i pojedinim kandidatima dali novu snagu, dok je nekima i oduzeo istu usled prevelikih očekivanja.


Ove subote favoriti su ispali, što je njihove mentore ostavilo bez teksta, a oni za koje se verovalo da su slabijeg pevačkog kapaciteta potpuno su iznenadili i očarili sve.

Opštu pometnju već na samom početku emisije napravila je atraktivna Nišlijka koja je Saši Popoviću zaigrala i zapevala pesmu „Sitnije, Cile, sitnije“ koju je nekad davno izvodio sa Lepom Brenom.

– Ja kada uporedim Maju sada i kada se takmičila 2016. godine kao dve različite osobe da vidim. Nikada nisam čuo da je pesmu „Sitnije cile“ neko otpevao ovako kao ti sada- zaključio je Popović odmah nakon nastupa.


Da je Popke pun iznenađenja svedoči i to što je pred milionskim auditorijum „razotrkio“ mamu takmičarke koja se predstavlja kao Atomska Mina. On je objasnio da se majka devojke iz Šerifovičkinog tima pre nešto više od deset godina pojavila na audiciji za „Zvezde Granda“.

Bila je u Šapcu na audiciji. Sada ćete da vidite nešto što nikada niste videli, pustite njen snimak sa audicije-  poručio je Popović što je sve ostavilo u čudu, a najviše takmičarkinu mamu koja nije verovala da su taj snimak uspeli da pronađu.

Da je mag šoubiznisa dokazuje i to što je tokom izlaganja svog velikog prijatelja i člana žirija, Dragana Stojkovića Bosanca, bukvalno zaspao na sceni. On je uzeo jastuk, prilegao po sred scene, dok je u pozadini Aleksandar Milić Mili simulirao Sašino hrkanje, a Boske pevao „Spavaj, cvijete moj“. 


Šou su kasnije ukrali Viki i Bosanac koji su ušli u žestoku raspravu i razmenili par teških reči, zbog čega je morao da reaguje sudija i isključi im mikrofone. Ali najveće iznenađenje i razočaranje dogodilo se kod takmičarke Đorđa Davida koja je prvenstveno razočarala svog mentora. 

Kako je Džordž istakao, nije bio zadovoljan jer nije dala svoj maksimum, a nakon što je takmičarka pokušavala da se opravda rekavši da ima veliku tremu, samo ga je dodatno razbesnela.

To mene ne treba da zanima kao mentora, bre! Neću to da ti oprostim jer si ti moj adut, ne možeš me faulirati i ne možeš sebe faulirati na ovaj način, saberi se molim te u baražu -vikao je Džordž, ali su ga svi opomenuli. 

– Ne možeš da vičeš na nju, možeš lepo da joj kažeš – bio je jasan Popović.


Osim vike mentora u žaru borbe za svoje kandidate i sama članica žirija Marija Šerifović bila je izrevoltirana glasanjem svojih kolega. Očigledno da je žiri kalkulisao pri glasanju, bar kako tvrdi Sneža koju je dodatno iznerviralo što njene daju glas takmičaru pa ga kude. 

– Ovakvom kandidatu, sa ovakvim pevanjem dali ste mogućnost da ide u baraž, a onomad dva da ispade. Sram vas bilo, sram da vas bude svakome ko je u tome učestvovao. Fuj- poentirala je Marija.


Obrt se desio pred sam kraj i to priznanjem da Saša razmišlja da zameni pojedine članove žirija (VIŠE O TOME OVDE), a tu je i presedan koji je napravio kod poslednjeg duela. 

– Oba momka su prošla, nema baraža. Hvala i doviđenja – poručio je Saša, a Voja se nadovezao i rekao da je došlo neko vreme ludo i desilo se čudo. 

– Nemamo pojma šta će sledeće biti, ali znamo kada će biti. Vidimo se sledeće subote – upravo ovako voditelj je odjavio ovonedeljnu emisiju koja pred vama.

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić