Login/Registracija

NOVO KOLO, STARE VARNICE, ali od sad više ništa NEĆE BITI ISTO (VIDEO)

U ovonedeljnoj epizodi „Zvezda Granda“ počeo je dugoočekivani drugi krug u kom se takmiče i mentori i njihovi kandidati. Platna više nema, što znači da članovi žirija savršeno mogu da vide kandidata i da osim vokalnih sposobnosti ocene i druge kvalitet nove zvezde „Granda“.


Sa novim izazovom za mentore i njihove pulene od sad važe nova pravila koja je ove subote objasnio sudija Saša Popović. 

– Kao i ranijih godina, imaćemo osam emisija drugog kruga i u svakoj grupi predstaviće se šesnaest kandidata od kojih samo jedanaest prolazi dalje. Sa šest glasova takmičar ide direktno u treći krug, sa pet ili četiri ide u baraž, a sa tri glasa ja odlučujem da li ide u baraž, dok sa dva, jednim ili nula glasova takmičar direktno ispada – objasnio je Popović.


Čast da otvori drugi krug pripadala je mladm TikTokeru Ivanu Simiću koji je na samom početku napravio perrfomans kakav do sad nije viđen u „Zvezdama Granda“. Ruža specijalno za Bosanca, papirne novčanice, ali i čaša direktno u glavu bili su deo Ivanovog „krvavog“ spektakla koji je šokirao sve u studiju i kraj malih ekrana. 

Atmosfera se dodatno usijala kada je na scenu izašla Atomska Mina koja se ove subote raspala u paramparčad (VIŠE O TOME OVDE), toliko da je šokirala i svoju mentorku Mariju Šerifović. 

– Šta da radimo, izašlo…. Shit happens (sranja se dešavaju)! Meni je falilo malo agresije i žara, ali nema veze, mislim da smo misiju ispunili i da ti je mesto u sledećem krugu – prokomentarisala je Mara.


Bilo je i onih koji su pokušali da zavedu Sanju Kužet, a iako im je lepa voditeljka dala zeleno svetlo, nisu iskoristili dobro svoju priliku (VIŠE O TOME OVDE). 

U nikad većem klinču našle su se Svetlana Ražnatović i evrovizijska pobednica, a sve zbog nefer glasanja i komentara koji su izrevoltirali Cecu. 


 – Ovoj devojčici si rekla da peva mutavo i dala si joj glas, a mojoj kandidatkinji nisi dala glas, a nije pevala mutavo pa mi objasni- zahtevala je pravdu ona, a Šerifovićeva je rekla kako je imala pogrešan repertoar za razliku od njene takmičarke, što je još više naljutilo Cecu.

– Ona je mutavo dobro pevala njen program, a tvoja je pevala netačno netačan program- tvrdila je Marija, ali je Ceca ispala iz koloseka, p’a je počela da viče_

– Zakuni se u majku iskreno da je ova devojčica pevala tačno. Ne ocenjuješ ti pravilne ili pogrešne pesme već pevanje devojčice!

Ali strasti su se smirile, a varnice ugasile sa poznatom pevačicom koja je izašla na scenu „Zvezda Granda“, pokazala kako se peva i na taj način ujedinila žiri toliko snažno da su svi izašli na scenu i zaigrali sa njom (VIŠE O TOME OVDE).

Po prvi put u istoriji takmičenja, Saša Popović nije imao zamerku za žiri, već samo hvale da odlično obavljaju svoj posao. 

– Ja nekad napadam žiri što nije dao glas, ali ovaj žiri je najbolji koji postoji na ovim prostorima i nepogrešivo zna kad treba da da šest poena – rekao je Popović. A bilo je šestica, nije da nije. Do duše, u manjem broju ali je bilo. 

Od 16 takmičara samo njih 5 uspelo je da se plasira dalje, dok je preostalih 6 prošlo kroz baraž. Ko su oni saznajte OVDE, dok spektakularno otvaranje drugog kruga možete da pogledate u videu. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić