Login/Registracija

JK: Nikad nećeš biti zvezda, Viki: Dokazaće ti da će biti (VIDEO)

Milana Stevanov (23) predstavila se u prvom krugu „Zvezda Granda“ pesmama „Došli dani rastasmo se sami“ Ane Bekute i „Ruzmarin“ Sanje Maletić. Već tokom izvođenja prve pesme dobila je svih sedam glasova. Jelena Karleuša se predomislila i podigla zid. Iako je Lukas pokušao da je ubedi da promeni mišljenje u tome nije uspeo. Milana je na kraju dobila šest glasova.

„Ti pevaš i izgledaš kao da si sad došla sa šabačkog vašara, a iza tebe stoji harmonikaš. Ne sviđa mi se tvoja boja glasa i seljački manir svega oko tebe“, rekla je Jelena bez dlake na jeziku. Na ovo se umešala Marija Šerifović koja je pitala Jelenu šta Milana kokretno treba da promeni da bi bila bolja. Diva je ponovo rekla kako joj se ne sviđa njena boja glasa.

„Šta sad treba da radi da isčupa jedan i da stavi drugi grkljan?“, upitala je Marija. Pošto je JK i dalje insistirala na tome da je pevala i vrištala kao na vašaru na kome se služe mrtve životinje, umešao se Lukas sa genijalnom idejom. 

„Apelujem na Vladu Republike Srbije da donese zakon o uvođenju vegetarijanskih vašara“, rekao je Lukas i nasmejao sve do suza. Popularni folker imao je samo reči hvale za Milanin nastup. 

„Milana danas zvuči kao da Dženis Džoplin peva dvojke i ne vidim šta fali devojci. Ima i imidž kao da je sa Vudstoka došla“, rekao je Lukas. JK je i dalje branila stav da Milana nikad neće biti zvezda, a rasprava je bila toliko žestoka da je Bosanac u jednom momentu želeo da napusti studio.

Autor: A. Bakić