Login/Registracija

FANTASTIČAN Mehdi Žigo, osvojio žiri emocijama (VIDEO)

Mehdi Žigo (19) iz Zenice u prvom krugu takmičenja predstavio se pesmama „Kapi krvi“ i „Da li znaš“. Nakon završenog nastupa uspeo je da dobije svih sedam pozitivnih glasova od stručnog žirija.

„Meni se jako dopao tvoj nastup, mada mi se ne sviđa što ne otvaraš usta dovoljno dok pevaš. Imaš divnu emociju i moj savet je da se u toku takmičenja potrudiš da budeš još bolji, kako ne bi ispao u trećem krugu kao što je bio slučaj prethodne godine“, poručila je Jelena kadnidatu.

„Meni se dopalo kako ti pevaš. Složiću se sa Jelenom da vokalna tehnika nije dobra, ali si i pored toga odličan“, rekao je Tajanstveni član žirija sve vreme pričajući bosanskim akcentom.

„To o čemu ti pričaš se ne zove vokalna tehnika“, prokomentarisala je Viki komentar Skrivenog imitirajući kroz podsmeh njegov način govora.

„Konačno da se i Viki nekom ruga“, iskoristila je Jelena priliku da ponovo „pecne“ svoju koleginicu iz žirija.

„Ti si bio fantastičan. Pokazao si kako dobro otpevan ukras ne može da smeta uhu tokom izvođenja pesme, iako ga je možda bilo previše“, pohvalio je Bosanac takmičara, a zatim se obratio Tajanstvenom:“Odao si se da nisi Bosanac kada si Viki nazvao jaranom, a koliko znam jaran je muško, dok je kona žensko“.

Kako je doktor za muziku održao čas bosanskog jezika, zašto je Marija Šerifović rekla da su za emisiju pripremili zavoje i kako je Viki Miljković odreagovala na Karleušinu opasku, saznajte u video snimku:

Autor: M.Jeremić